SNAŽNA PORUKA iz Zvezde pred DERBI sa Partizanom!

Autor:

Sport

27.11.2022

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je spremno za prvi veliki košarkaški derbi.

SNAŽNA PORUKA iz Zvezde pred DERBI sa Partizanom!

Foto: Starsport

KK Crvena zvezda

Košarkaši Crvene zvezde i Partizana odigraće sutra od 20 časova prvi ovosezonski veliki derbi, a domaćin će, u okviru osmog kola AdmiralBet Aba lige biti košarkaši u crveno-belim dresovima.

Iako možda i nema toliku težinu, kao oni koji će, verovatno, biti odigrani u maju i junu, kada na programu budu završnice Aba lige, ali i Superlige Srbije, svaki derbi nosi sa sobom određenu težinu, pa je jasno da će sutra obe ekipe ići na pobedu.

Pred meč sa Partizanom, oglasio se i Hasan Martin, centar Crvene zvezde, koji je ovog leta pojačao tim sa Malog Kalemegdana.

Volim derbije. Pred nama je još jedan veoma dobar tim. Ali, znam da će navijači biti ludi i verujem da ćemo doći do pobede - rekao je Hasan Martin i time posalo jasnu poruku velikom rivalu pred sutrašnji meč.

Foto: Starsport

Hasan Martin u dresu Crvene zvezde

Ovo neće biti prvi put da će Martin igrati protiv Partizana, pošto je protiv crno-belih već igrao, kada je nastupao za podgoričku Budućnost. Osim za Budućnost i Olimpijakos, Martin je u Evropi igrao još i za ekipu Bejruta.

Košarkaši Partizana se trenutno nalaze na prvoj poziciji Aba lige, pošto su ostavarili sedam pobeda u isto toliko odigranih duela. Sa druge strane, Crvena zvezda ima skor od pet pobeda, uz jedan poraz, onaj protiv Zadra, a takođe ima i meč manje, pošto je odložen susret protiv Cedevita Olimpije.

Za samo deset dana nas čeka novi meč ovih rivala, pošto će Partizan 8. decembra ugostiti Zvezdu u meču Evrolige.

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading