IVANOVIĆ NIJE ZADOVOLJAN: Posle DEMOLIRANJA Cibone otkrio šta nije valjalo u igri Crvene zvezde

Autor:

Sport

19.11.2022

19:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kod njega mora sve da bude pod konac.

IVANOVIĆ NIJE ZADOVOLJAN: Posle DEMOLIRANJA Cibone otkrio šta nije valjalo u igri Crvene zvezde

Foto: Starsport

Duško Ivanović

Košarkaši Crvene zvezde su upisali i drugu pobedu pod palicom novog trenera Duška Ivanovića, pošto je u dvorani "Aleksandar Nikolić" pala Cibona.

Strateg tima sa Malog Kalemegdana nije bio potpuno zadovoljan ni pored pobede od 39 razlike.

Večerašnja utakmica je bila jedna proba da vidimo da li možemo da igramo 40 minuta koncentrisano, ozbiljno i nismo mogli. Nismo mogli. Bilo je momenata kada smo igrali sa koncentracijom, dobrom odbranom, sa dobrim napadom, sa logičnim napadom, sa odličnim rešenjima. Ali imali smo praznog hoda, loših solucija, loših odbrana. To moramo popraviti, svaka naredna utakmica će biti teža protiv ekipa koje imaju puno veći kvalitet - rekao je trener crveno-belih posle meča, pa nastavio u dahu:

- Znate šta, za mene je svaka utakmica fešta. Ova utakmica je protiv Cibona je jedna jedina u životu što su igrali, igraće opet, ali ovako nikad. Svaka utakmica mora da se pristupi sa koncentracijom i euforijom da odigraš što bolje. Ja hoću takve igrače. Ja tako pristupam svakoj utakmici i to tražim od ekipe. Nije bilo 40 minuta, to mora da bude 40 minuta. Imali smo u određenim momentima, ali ne u 40 minuta. Mi da bismo nešto postigli, mi moramo da igramo 40 minuta. To je što je. Nema jesam zadovoljan ili nisam, to je što je. Ono što kaže Duško Radović, hteli bismo, ali ne možemo. Ali kad bismo hteli više, onda bismo mogli. Ali želimo taman toliko pa ne možemo.

Republika

Foto: Starsport

Duško Ivanović

On ističe da od svojih igrača traži samo da daju sve od sebe.

Ne treba puno, svaki igrač mora biti svestsan da smo svi profesionalci. Kada izađemo na teren, moramo da damo 100 odsto. Nebitno protiv koga igraš, koliko igraš i u kojim momentima utakmice igraš. To je ključ. To je nametnut stav koji mora da ima. On mora da igra 100 odsto, u početku će igrati pet minuta, pa sedam, pa 10, pa 15, pa ćemo vremenom doći... Ne zanima me da pričamo o fizičkoj spremi. Interesuje me samo da kad jedan igrač izađe on igra sa 100 odsto, da li će igrati minut, dva, 40-50, ne zanima me. To je ključ.

Trenutno se u krizi nalazi Ognjen Dobrić, koji nije blistao ni protiv Zagrepčana, pošto je šutirao trojke 1/9.

Ognjen je napravio dve velike greške u odbrani, ali je inače igrao dobro. Ja znam da je teško dati koš, meni nije merilo jesi li dao koš ili ne. Ima toliko aspekata u igri koji kažu da li si igrao dobro ili ne, to nisu samo koševi - podvukao je Ivanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading