BORJAN, PA TRI STEPENIKA PRAZNO: Kapitenu Crvene zvezde nema ravnog u Superligi

Autor:

Sport

19.11.2022

16:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čuvar mreže crveno-belih je najuspešniji golman u prvenstvu Srbije.

BORJAN, PA TRI STEPENIKA PRAZNO: Kapitenu Crvene zvezde nema ravnog u Superligi

Foto: Starsport

Milan Borjan

Crvena zvezda statistički ima daleko najbolju odbranu kada je reč o Superligi Srbije, s obzirom na to da su crveno-beli primili svega sedam golova iz 19 mečeva. Uz to, činjenica da je Milan Borjan uspeo da na 12 utakmica u potpunosti sačuva mrežu, stavlja ga na sam tron.

Dokazao se odavno Borjan kao jedan od najboljih golmana u nacionalnom šampionatu Srbije, a miljenik Zvezdine publike i tek završene polusezone branio je na izuzetno visokom nivou. Čak 12 utakmica u kojima nije primio pogodak, za tri više od pratećih - Veljka Ilića i Lazara Carevića, još jednom su potvrdile da Zvezda nema šta da brine dok je među stativama legendarni golman.

Republika

Foto: Starsport

Milan Borjan

Borjan je ove sezone "začarao" mrežu protiv: Kolubare (dva puta), Radničkog iz Niša, Mladosti, Radnika (jednom u dve utakmice), Voždovca, Napretka, Mladost GAT-a, Spartaka, Radničkog 1923 i Vojvodine. Interesantno je i da Zvezda ni od koga nije primila više od jednog pogotka kada je reč o Superligi

Pamtiće Borjan po lepom ovu polusezonu, s obzirom na to da je ušao u "klub 250", što je zaista najodabranije moguće crveno-belo društvo...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading