TATU NIKADA NIJE UPOZNAO I NE ŽELI! Puača otvoreno o svom drugom ocu Arkanu - pokačio se sa Anom Oksom jer je tražila da bombarduju Srbiju!

Autor:

Sport

19.11.2022

11:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni napadač Crvene zvezde Petar Puača gostovao je u emisji "Novo Jutro" na "TV Pink-u" kod Jovane Jeremić gde je govorio o svojoj karijeri, kao i teškom odrastanju.

TATU NIKADA NIJE UPOZNAO I NE ŽELI! Puača otvoreno o svom drugom ocu Arkanu - pokačio se sa Anom Oksom jer je tražila da bombarduju Srbiju!

Foto: Starsport

Puača je istakao da oca nikada nije upoznao:

- Odrastao sam na Novom Beogradu sa majkom, pošto nas je otac ostavio, a ja ga nikada nisam video. Majka je vratila prezime i nosim upravo njeno prezime, a ne Matijašević po ocu. Nedostajala mi je ljubav oca u detinjstvu, ali ja nikada ne bih želeo da ga vidim - barem sa ove distance. 

Foto: Starsport

Petar Puača

Puača je zatim u jednom dahu rekao: "Želim da budem selektor Srbije"!

Zatim je otkrio da mu je Željko Ražnatović Arkan bio drugi otac. Prešao je iz Zvezde u Partizan, pa se vratio na Marakanu:

- Otkrio me je Stevan Ostojić na školskom takmičenju, mene i Ivana Adžića. Bio sam vunderkind, što je potvrdio i Miljan Miljan Miljanić. Davao sam po 70 golova u mlađim kategorijama. Šekularac je video taj kvalitet u meni, debitovao sam za Zvezdu protiv Vinkovaca, ušao sam u igru umesto svog idola Darka Pančeva. Ispunio sam san da igram Večiti derbi, postigao dva gola, osvojio duplu krunu i kup. Prešao sam iz Zvezde u Partizan, pa sam se vratio na Marakanu. Zatim sam igrao i u Italiji, potom Španiji, a u Švedskoj su me prozvali Ronaldo. Karijeru sam završio u AEK-u, ali su me poroci ubijali. Zaradio sam lep novac oko tri i po miliona maraka, ali sam potrošio oko 55 hiljada maraka u Monte Karlu. Bio sam Arkanov i Mandin igrač. Bio sam vezan za njih, od njih sam dobio prvi BMW, prvi pejdžer, auto sam inače prodao Aci Lukasu. Arkan mi je bio drugi otac. Zvao me uveče u 11 da vidi da li sam legao.

Republika

Foto: Starsport

Petar Puača

Zatim se osvrnuo i na svoj dobrotvorni rad, kao i na suprugu, odnosno ćerku Emanuelu:

- Nakon mnogo lutanja i milion devojaka pronašao sam ženu svog života u 30. godini sa kojom imamo ćerku Emanuelu. To je nagrada od boga. Ja sam pomagao svima od tog novca koji sam zaradio tokom karijere. Davao sam oko 150 000 maraka deci kojoj je pomoć bila potrebna - istakao je Puača.

- Deki, Miha i ja smo u Italiji nosili majice "Stop NATO" - "Stop War", kao protest protiv bombardovanja naše zemlje. U Italiji su mi rekli da su oni članica NATO, a da ja protestujem protiv alijanse. Govorili su me da me oni hrane i daju platu i da ću biti kažnjen ako još jednom podignem majicu i pokažem "Stop NATO". Zakačio sam se tada sa Anom Oksom na RAI televiziji, pošto je ona albanskog porekla i tako smo ušli u sukob. Rekla je da Srbe treba bombardovati - prisetio se Puača.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading