KUVA U ĐENOVI ZBOG STANKOVIĆA: Sampdorija u januaru dovodi ZVEZDINOG BISERA!

Autor:

Sport

14.11.2022

14:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Deki pronašao pojačanje za opstanak.

KUVA U ĐENOVI ZBOG STANKOVIĆA: Sampdorija u januaru dovodi ZVEZDINOG BISERA!

Foto: Starsport

Marko Lazetić i Strahinja Eraković

Sampdorija je odlučila da stane iza svog trenera Dejana Stankovića, uprkos protivljenju dela navijača koji su za "Dekijevu momentalnu smenu". Nekima od njih je prekipelo nakon poraza Đenovljana od Lećea, ali predsednik kluba Marko Lana čvrsto veruje srpskom stručnjaku, koji će dobiti bar četiri zimska pojačanja.

Ostajemo sa Dejanom do kraja. On je imao i druge opcije kada je dolazio, a izabrao je na kraju nas. Za januar planiramo dovođenje pojačanja - rekao je Lana.

Spekuliše se da je blizu Sampdorije mladi srpski napadač Marko Lazetić, trenutno as Milana, koga je Stanković uspešno lansirao u prvi tim dok je trenirao Crvenu zvezdu.

Republika

Foto: Starsport

Lazetić u Đenovi?

Sampdorija se, posle 15 kola Serije A, nalazi u zoni ispadanja sa samo šest osvojenih bodova, dok joj Specija, koja je prva "iznad crte", beži već sedam poena. Bilo kako bilo, sa Dekijem će potražiti spas, a sva je prilika da će mu u tome pomoći "biser" sa "Marakane"...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading