Stanković najavio RADIKALAN POTEZ posle isključenja!

Autor:

Sport

10.11.2022

08:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin mora da reaguje

Stanković najavio RADIKALAN POTEZ posle isključenja!

Foto: Tanjug/AP

Dejan Stanković, trener Sampdorije i legenda Intera

Fudbaleri Sampdorije nastavili su sa lošim igrama i rezultatima.

Četa Dejana Stankovića poražena je i od Torina (2:0), a meč je, pored Nemanje Radonjića koji je uspeo da postigne pogodak, obeležilo i isključenje šefa stručnog štaba Sampdorije.

Stankovićev dolazak je koliko, toliko prodrmao tim, Đenovljani su osvojili četiri boda od kada je bivši trener Crvene zvezde preuzeo kormilo, ali su potom upali u krizu i upisali tri poraza bez datog gola.

Nervoza na meču protiv Torina bila je vidljiva, tenzija se mogla seći nožem, a Dejan Stanković zaradio je direktan crveni karton. Posle utakmice, srpski stručnjak najavio je radikalan potez:

Ako sam ja problem, otići ću. Pričam o sebi, ne pričam o nekom drugom. Na kraju krajeva, videćemo da li je ovde svako dao maksimum od sebe. Ali, prvo, hajde sad da mislimo o utakmici sa Lećeom - rekao je Stanković.

 

 

Objasnio je trener Sampdorije i kako je došlo do incidenta kada je zaradio isključenje.

- Nije tačno da sam vređao sudiju. Potrčao sam ka Radonjiću i rekao mu na srpskom da izbaci loptu napolje (jer je Rinkon ležao na zemlji) i utrčao sam na teren. Jurić mi je zatim rekao da ne radim to jer će me kazniti - dodao je Dejan Stanković.

Od naredne utakmice protiv Lećea, poslednje pred mundijalsku pauzu, verovatno će zavisti i Stankovićev stav po pitanju budućnosti na klupi Sampdorije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading