DRAMA U ŠVAJCARSKOJ! Dojava o bombi na nastupu srpskih pevača: Publika tokom evakuacije zaigrala kolo! (VIDEO)

Autor:

Zabava

14.11.2022

14:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastup domaćih zvezdi nakratko je prekinut zbog lažne dojave o bombi, a nakon utvrđiavanja, velike balkanske pevačice i pevači vratili su se svom poslu.

DRAMA U ŠVAJCARSKOJ! Dojava o bombi na nastupu srpskih pevača: Publika tokom evakuacije zaigrala kolo! (VIDEO)

Foto: Republika/Vladimir Lukić, ATAImages

U Švajcarskoj je u subotu uveče koncert na kom su se okupile najveće zvezde prekinut zbog dojave o bombi.

U gradu Ditikon u jednoj diskoteci gde su se okupile mnogobrojne velike zvezde Srbije, Aleksandra Prijović, Darko Lazić, Svetlana Ceca Ražnatović kao i reperi Stefan Đurić Rasta, Igor Panić Nući kao i Mihajlo Veruović Vojaž, koji su prekinuli nastup zbog dojave o bombi nakratko. 

S obzirom na spisak izvođača koji su najavljeni, diskoteka u blizini Ciriha bila je prepuna publike, te je svako mesto bilo popunjeno.

Republika

Foto: tiktok.com/printscreen

dojava o bombi na Balkan festivalu

Koncert su otvorili Vojaž, Rasta i Nući, a nakon njih je na scenu trebao da izađe Darko Lazić, ali oko 23 sata policija je ispraznila diskoteku zbog dojave o bombi.

Za samo 15 minuta sala je bila pazna, a ekipe za evakuaciju i deaktivaciju bombi ušle su u objekat. Ispred velike hale nalazilo se nekoliko stotina ljudi, koji su stpljivo čekali da dežurne službe završe posao kako bi se vratili i nastavili da uživaju u nastupu za koji su kupili karte, prenosi "Kurir".

 

 

Na video snimcima koji kruže društvenim mrežama usnimljen je i veliki broj vozila hitne pomoći. Međutim, ono što je mnogima zapalo za oko jeste prizor ispred hale u Ditikonu, kada su se evakisani posetioci uhvatili za ruke i zaigrali kolo dok se u blizini njih vršio pretres.

Nakon što je ustanovljeno da se radi o lažnoj dojavi, svi gosti su se vratili na nastup, a izvođači su izašli na binu kako bi ih ispoštovali.

Oni nisu uspeli da otpevaju ceo blok pesama, kako je bilo predviđeno, već su svoj nastup skratili.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading