"KAKAV TI JE OVO DRUG, KAD TE OVAKVOG SNIMA? Isplivao snimak na kom Darko Lazić izgleda UNEZVERENO! (VIDEO)

Autor:

Zabava

18.10.2022

07:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snimak Darka Lazića "završio" je na društvenim mrežama, a svi se pitaju šta se dešava pevaču.

"KAKAV TI JE OVO DRUG, KAD TE OVAKVOG SNIMA? Isplivao snimak na kom Darko Lazić izgleda UNEZVERENO! (VIDEO)

Foto: ST/D. Kadić, TikTok

Darko Lazić ne prestaje da puni domaću štampu svojim turbulentnim ljubavnim životom, ne pojavljivanjem na zakazane nastupe, a sada je na društvenim mrežama isplivao snimak na kojem pevač izgleda unezvereno. 

Naime, snimak koji je skrenuo veliku pažnju na društvenim mrežama nastao je dok se pevač vozio kolima s prijateljem, koji ga je i snimao, Darko je sedeo na suvozačevom sedištu.

Iako je delovalo da spava, položaj u kojem je sedeo i kako je držao glavu, bio je jako čudan. Međutim, kada je podigao glavu, pevač je počeo da koluta očima i da se trza, a pogled mu je bio potpuno unezveren.

Republika

Foto: Instagram

Darko Lazić na nastupu

Video je dospeo na društvene mreže, pa se pretpostavlja da ga je objavio njegov "prijatelj", koji sasvim sigurno nije imao dobre namere, ili ga je prosledio nekome ko ga je dalje distribuirao.

- Darko Laziću loša roba - piše u okviru snimk na Tik Toku.

 

 

Snimak je postigao veliku gledanost, sudeći po broju pregleda, a ispod njega mogli su se pročitati komentari: 

"Kakav ti je to drug kad te ovakvog snima?", "Droga", "Umoran dečko, sportista", "Menjaj dilera", "Ne mora da znači da se drogira, mnogi ovako izgledaju posle posla", "Ne sme čovek ni zaspati, odmah kažu drogira se", "Mislim da spava, a i taj njegov vozač šta ga snima", neki su od komentara.

Foto: printscreen/pinktv

Darko Lazić u emisiji "Ami Dži šou".

Postavlja se pitanje da li je Lazić bio samo jako umoran nakon nastupa, ili je pak popio koju više, za sada nam ostaje da samo nagađamo. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading