Skandal "preko bare": NBA košarkaš UHAPŠEN, našli ga onesvešćenog sa PIŠTOLJEM U RUKAMA pred sam start sezone!

Autor:

Sport

18.10.2022

08:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi problem nestašnog dečka američke košarke.

Skandal "preko bare": NBA košarkaš UHAPŠEN, našli ga onesvešćenog sa PIŠTOLJEM U RUKAMA pred sam start sezone!

Foto: Tanjug/AP

Nova sezona NBA lige je pred vratima, te će u noći između utorka i srede na programu biti dve utakmice. Na teren će Boston Seltiksi i Filadelfija Seventisiksersi (01.30) odnosno Golden Stejt Voriorsi i Los Anđeles Lejkersi (04:00).

Ipak, početak sezone 2022/23. u najjačoj ligi sveta ostaće u senci velikog skandala košarkaša Šarlot Hornetsa Džejmsa Buknajta.

Njega je policija 16. oktobra malo posle jedan ujutru, pronašla onesvešćenog u kolima, a pored njega bio je pištolj "Glok 23" napunjen mecima od 40 milimetara. 

Pošto su urađene dodatne analize, ispostavilo se da je bio pod dejstvom alkohola, pa je zadržan u pritvoru. Ipak, ubrzo je platio kauciju od 2.500 dolara, te je pušten, pa je stigao i da odradi trening sa Šarlotom. Očekuje se reakcija kluba koji u nove košarkaške avanture kreće u četvrtak 20. oktobra u 02.00 kada će gostovati San Antonio Sparsima.

 

 

Takođe, za verovati je da se Buknajt neće lako izvući ni kada dođe pred lice pravde i sudiju jer mu je dosije već veoma bogat. U prošlosti je kažnjavan zbog prekoračenja brzine, sukoba i svađe sa policajcem, kao i zbog nekoliko drugih prekršaja tokom vožnje. Najpoznatiji prekršaj desio se 2019. godine kada se sudario i pobegao sa mesta nesreće.

Pravio je ogromne probleme tokom koledž karijere, ali je i pored toga draftovan kao 11. pik od strane Šarlot Hornetsa koji su svesno rizikovali sa njegovim dovođenjem u tim 2021. godine. U ruki sezoni je ovaj bek odigrao svega 31 meča i postizao je prosečno 4,6 poena.

Kompletna najava predstojeće sezone NBA lige čeka vas OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Alex

20.10.2022 06:24

Kalibar 40mm , hahaha. To je kalibar protivavionskog topa