UŽASNA SLIKA! Jokić UMALO ostao BEZ OKA - jeziv prizor! (FOTO)

Autor:

Sport

14.10.2022

15:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sramotan i bezobziran čin!

UŽASNA SLIKA! Jokić UMALO ostao BEZ OKA - jeziv prizor! (FOTO)

Foto: Starsport

Nikola Jokić

Bliži se početak nove NBA sezone u kojoj se svi nadamo da srpski as i vedeta Denver Nagetsa Nikola Jokića može do velikog finala i šampionskog prstena!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NBA Magazin (@mamba_magazin)

 

I dok čekamo start u najjačoj ligi na svetu, prisetimo se i jedne situacije iz prošle sezone, a upravo je srpski reprezentativac bio glavni akter.

Naime, Nikola, kao dvostruki MVP NBA lige je nezaustavljiv na terenu, pa njegovi čuvari i protivnici ne biraju sredstva kako bi ga zaustavili i osujetili.

Tako smo došli i do jezive situacije u kojoj je Nikola umalo ostao bez oka, pošto mu je njegov čuvar doslovno gurnuo prste u oko!

Podsetimo, Nikola je letos branio boje Srbije na Eurobasketu gde je naša selekcija zaustavljena u osmini finala od reprezentacije Italije. Jokić je dominirao tokom čitavog šampionata, međutim, to nije bilo dovoljno da Srbija dođe do medalje na Evropskom prvenstvu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Dragan

14.10.2022 16:50

SELJAČINE