ŠTA SE DEŠAVA SA JOKIĆEM? Samo DVA POENA Džokera protiv Klipersa! Jedan podatak ULIVA NADU!

Autor:

Sport

13.10.2022

06:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne može dvostruki uzastopni MVP NBA lige da se pohvali dobrom formom.

ŠTA SE DEŠAVA SA JOKIĆEM? Samo DVA POENA Džokera protiv Klipersa! Jedan podatak ULIVA NADU!

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić nije zablistao u pripremnim mečevima pred novu sezonu NBA lige.

Posle dva poena protiv Oklahome, Džoker je isti učinak imao i na susretu protiv Los Anđeles Klipersa koje su njegovi Denver Nagetsi savladali sa 126:115.

Aktuelni MVP NBA lige ne može da se pohvali formom, ali je sada, za razliku od mečeva protiv Čikaga i Finiksa, bar bio na terenu i - delio asistencije. Podatak da je Jokić za 15 minuta u igri uspeo čak sedam puta da asistira uliva nadu Denveru da će se njihov ključni igrač vratiti u pravi ritam za start sezone.

Pored dva poena i sedam asistencija, Nikola Jokić uspeo je da zabeleži i tri skoka, a sve bi verovatno bilo drugačije da na startu drugog poluvremena nije zaradio četvrtu ličnu grešku, te je veći deo tog perioda presedeo na klupi. 

Još jedan podatak raduje - Jokić je izgledao spremno i deluje kao da je povreda prošlost. 

Najbolji pojedinci u timu Denver Nagetsa bili su veteran na poziciji pleja Iš Smit koji je dao 15 poena, Kentevijus Koldvel-Poup dodao je 14 dok je Vlatko Čančar imao 11. Kod Klipersa je Norman Pauel sa 34 poena bio ubedljivo prvo ime meča.

Do kraja predsezone Nagetse čeka meč protiv Golden Stejt Voriorsa (15. oktobar, 04.00), a na startu NBA karavana gostovaće Juti (20. oktobar, 03.00).

Podsetimo, Nikola Jokić je dva puta zaredom osvojio priznanje za najkorisnijeg igrača NBA lige i videćemo da li će ponoviti dominaciju i u ovoj sezoni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading