Povreda Nikole Jokića i dalje je misterija: U Koloradu provejava pitanje hoće li MVP biti spreman za start nove sezone! (VIDEO)

Autor:

Sport

11.10.2022

07:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova NBA sezona samo što nije počela, ali u Koloradu i dalje vlada bojazan kada je u pitanju dvostruki uzastopni MVP košarkaš najjače košarkaške lige na svetu.

Povreda Nikole Jokića i dalje je misterija: U Koloradu provejava pitanje hoće li MVP biti spreman za start nove sezone! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Još od okončanja ovogodišnjeg Eurobasketa, Nikola Jokić se nalazi na listi povređenih košarkaša, a navedeno u svakom slučaju izaziva veliku pažnju svih pristalica Denvera.

Potpuno je jasno da je ekipa iz Kolorada potpuno drugačiji tim kada u sastavu ima najbljeg srpskog košarkaša, a s obzirom da je start nove sezone zakazan za svega nedelju dana, pristalice Denvera sa nestrpljenjem osluškuju kada bi se Nikola Jokić mogao vratiti na parket.

Denver je prethodne noći odigrao predsezonski susret sa ekipom Finika, a Jokić je kompletan susret i trijumf svoje ekipe (107:105) odgledao sa klupe za rezervne igrače, ali snimak koji se pojavio na društvenim mrežama u mnogome govori o stanju njegove povrede.

 

 

Nikola Jokić je odradio kraći šuterski trening. Potpuno je jasno da preciznost postoji, ali je vidljivo i da neretko nakon šuta savija zglob šake, što govori da problem i dalje postoji.

Nova NBA sezona startuje 18. oktobra i ostaje da se vidi hoće li Nikola Jokić biti u potpunosti spreman da pomogne ekipi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading