ŠOK U DENVERU: Nakon povrede Nikole Jokića oglasio se i trener - Meloun je imao šta da poruči!

Autor:

Sport

08.10.2022

08:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji košarkaš Denvera i dvostruki uztastopni najkorisniji igrač NBA lige nalazi se na listi povređenih igrača ekipe iz Kolorada.

ŠOK U DENVERU: Nakon povrede Nikole Jokića oglasio se i trener - Meloun je imao šta da poruči!

Foto: Tanjug/AP

Košarkaši Denvera poraženi su u predsezonskom meču od ekipe Čikaga rezultatom 113:131, a tokom ovog meča na parketu nije bilo Nikole Jokića koji i dalje muku muči sa povredom zarađenom tokom nedavno okončanog Eurobasketa.

U ekipi Denvera ne žele ništa da prepuštaju slučaju, pa se Jokić i dalje nalazi van parketa, a o stanju njegove povrede nakon pomenutog meča sa Čikagom govorio je i trener ekipe iz Kolorada:

 

 

- Koliko ja znam, snimak magnetnom rezonancom nije pokazao ništa ozbiljno. Po onom što je do mene došlo iz Denvera je vest da je imao zaista dobar dan. Ima dobar pokret ruke, šaka funkcioniše kako treba - istakao je Majkl Meloun i dodao:

- U ponedeljak ćemo doneti odluku da li će biti spreman za meč sa Finiksom. Ipak, moraćemo biti izuzetno oprezni u smislu toga kada će moći da igra, ne bismo da ga izlažemo zaista nepotrebnim kontaktima - zaključio je strateg Denvera.

Da podsetimo, najbolji srpski košarkaš doživeo je povredu tokom Eurobasketa i od tada se nije pojavljivao na terenu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading