IMA LI RAZLOGA ZA BRIGU? Zbog Jokića se u Denveru hvataju za glavu!

Autor:

Sport

04.10.2022

06:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji srpski košarkaš konačno se našao na parketu.

IMA LI RAZLOGA ZA BRIGU? Zbog Jokića se u Denveru hvataju za glavu!

Foto: Tanjug/AP

U predsezonskom susretu snage su odmerile ekipe Denvera i Oklahome, a mnogo više od samor poraza rezultatom 112:101, navijače Denvera zabrinuo je dvostruki uzastopni MVP najjače košarkaške lige na svetu Nikola Jokić.

Tokom svog prvog izlaska na parket nakon učešća na nedavno završenom Eurobasketu, Nikola Jokić je na parketu proveo 15 minuta, a interesantno je napomenuti da je uputio samo jedan šut ka košu. Zabeležio je dva poena sa linije slobodnih bacanja, a tome je pridodao tri asistencije i dve blokade.

Međutim, ono što je svakako zabrinulo sve kojima je ekipa iz Kolorada na srcu, jeste činjenica da je u jednom momentu da Jokićevoj ruci primećen zavoj. Ipak, kako prenose novinari koji prate Denver nije u pitanju ništa ozbiljno i nema razloga za brigu.

 

 

Treba napomenuti da je u u dresu Oklahome zaigrao drugi srpski internacionalac Aleksej Pokuševski. On je na parketu proveo 20 minuta i zabeležio pet poena, šest skokova i dve asistencije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading