Sledeći put će dobro morati da razmisli: Intimni odnosi mu došli glave - nakon skandala trener Bostona drakonski kažnjen!

Autor:

Sport

23.09.2022

10:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Opravdanja za svoje ponašanje nema.

Sledeći put će dobro morati da razmisli: Intimni odnosi mu došli glave - nakon skandala trener Bostona drakonski kažnjen!

Foto: Tanjug/AP

NBA liga je konačno presekla. Usled skandala koji je potresao najbolju košarku na svetu, trener Boston Seltiksa je drakonski kažnjen.

Naime, Ime Udoka je optužen da je upražnjavao intimne odnose sa jendom od zaposlenih u klubu usled čega mu je bord lige presudio jednogodišnjom zabranom obavljanja svih košarkaških funkcija, tako da neće moći u sezoni 2022/23 da sa klupe predvodi ekipu Bostona.

 

Nakon izricanja presude Ime Udoka je izjavio:

- Želim da se izvinim igračima, navijačima i čitavoj zajednici Seltiksa, kao i svojoj porodici jer sam vas sve izneverio. Žao mi je što prolazite kroz sve ovo i prihvatam klupsku odluku. Zbog poštovanja prema svima neću se više oglašavati povodom ove situacije - istakao je suspendovani trener Kelta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading