MONSTRUOZNO: Igračicama srpske nacionalnosti u reprezentaciji BiH prećeno odsecanjem ruke!

Autor:

Sport

07.09.2022

09:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlade košarkašice srpske nacionalnosti doživele su neverovatan šok nakon izjave selektorke pionirske selekcije Bosne i Hercegovine.

MONSTRUOZNO: Igračicama srpske nacionalnosti u reprezentaciji BiH prećeno odsecanjem ruke!

Foto: basket.ba

Milica Bosnić i Teodora Gvozden mlade igračice koje nastupaju za banjalučke kubove Mladi Krajišnik i Feniks doživele su, u najmanju ruku, mobing zasnovan na nacionalnoj osnovi od strane selektorke ženske pionirske reprezentacije Bosne i Hercegovine, Jasne Sliško.

NAime, prethodnog meseca pprilikom okupljanja nacionalne selekcije BiH, navedena selektorka je dvojici igračica srpske nacionalnosti zapretila da nakon postizanja tri poena, podignu ruku sa istaknuta tri prsta, a u slučaju da to učine, prema rečima selektorke, "ruka će im biti odsečena".

Foto: Mojabanjaluka.info

Jasna Sliško

 

Istovremeno, igračicama je bilo zabranjeno i da se prekrste prilikom ulaska na parket, a jedna od devojaka koja je još uvek maloletna, prilikom povratka nacionalne selekcije sa turnira u sloveniji, ostavljena je bez znanja roditelja na graničnom prelazu.

O svemu što su banjalučki klubovi objavili, svoje viđenje izrekla je i selektorka Jasna Sliško. Očekivano, ona demantuje sve navode, ali njenim izjavama suprostavili su se kako roditelji navedenih devojčica, tako i njihovi matični klubovi.

Čelnici banjalučkih klubova Darko Kosić i Brane Čovičković zatražili su hitnu reakciju Košarkaškog saveza Republike Srpske, koji je najavio pokretanje zahteva za disciplinski postupak pred Disciplinskim sudom KS BiH.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading