MOJI SNOVI POSTAJU STVARNOST! Peđa Jovanović presrećan i PONOSAN, najavljuje noć za PAMĆENJE!

Autor:

Zabava

07.09.2022

08:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U višečasovnom muzičkom doživljaju Predrag će izvesti pesme koje njegova publika obozaža.

MOJI SNOVI POSTAJU STVARNOST! Peđa Jovanović presrećan i PONOSAN, najavljuje noć za PAMĆENJE!

Foto: Predrag Pešić

Pevač Peđa Jovanović održaće veliki solistički koncert u mts dvorani 5.novembra. Na reprtoaru će se naći brojne pesme koje je Peđa snimio do sada, ali i veliki broj obrada pesama koje izvode njegove kolege.

U višečasovnom muzičkom doživljaju Predrag će izvesti pesme koje njegova publika obozaža, kao što su "Želja", "Grade moj", "Moje noći traju danima", ali i veliki broj kavera koje publika voli da sluša u pevačevom izvođenju.

- Sa ponosom najavljujem moj prvi solistički koncert u Beogradu! 5. Novembra se vidimo u mts dvorani da zajedno zapevamo moje pesme i covere... Neizmerno vam hvala za ogromnu ljubav i podršku, kao i što činite da moji snovi postaju stvarnost! Vidimo se, a verujte da će ta noć trajati najduže - poručio je Predrag za beogradske medije.

- Srećan sam što posle mnogo godina mogu da obradujem publiku prvim velikim koncertom, a ono što obećavam jeste da će se svi sjajno provesti


Pet godina Peđa je nastupa sa članovima "Lexington benda", a publika poslednjih godina uživa u muzičkim obradama koje Peđa snima. Do sada je snimio kavere brojnih svojih kolega kao što su Kemala Montena, Tome Zdravkovića, Nedeljka Bajića Baje, Šabana Šaulića, Džeja Ramadanovskog i mnogih drugih.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading