OKONČANA POTRAGA ZA OTETOM ĆERKOM MILIJARDERA: Liza Flečer pronađena MRTVA

Autor:

Svet

07.09.2022

09:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potraga za nestalom naslednicom milijardera i vaspitačicom Elizom Flečer, tragično je okončana.

OKONČANA POTRAGA ZA OTETOM ĆERKOM MILIJARDERA: Liza Flečer pronađena MRTVA

Foto: Printskrin/Youtube/NBC News

Policijska uprava Memfisa potvrdila je na Tviteru 6. septembra da telo otkriveno u Memfisu 5. septembra pripada Flečerovoj, koja je kidnapovana prošle nedelje dok je džogirala.

Uzrok i način smrti nisu saopšteni.

Flečer (34) je kidnapovana dok je trčala. 2. septembra, policija je saopštila da video snimak bezbednosnih kamera pokazuje da je jedna osoba prišla majci dvoje dece i naterala je da uđe u crni GMC džip.

Policija Memfisa je 3. septembra saopštila da je locirano "vozilo od interesa" i da je pritvorila njegovog vozača radi ispitivanja. Istog dana, članovi Flečerove porodice objavili su izjavu koju je pročitao njen ujak, Majkl Kini i najavili  50.000 dolara nagrade za njen siguran povratak.

„Liza je dirnula srca mnogih ljudi“, rekao je on. „Porodica se sastala sa policijom i mi smo sa njima podelili sve informacije koje znamo. Više od svega želimo da se Liza bezbedno vrati kući.“

Dva dana nakon njene otmice, policija u Memfisu saopštila je da je Kleota Abston (38) optužen za otmicu i manipulisanje dokazima u vezi sa njenim nestankom. Nakon identifikacije Flečerinog tela, policija je saopštila da su protiv Abstona dodate dodatne optužbe za ubistvo prvog stepena u izvršenju otmice.

Tokom suđenja 6. septembra, Abston je rekao sudiji da ne može da priušti advokata i da mu obezbede javnog branioca. Sudija je odredio njegovu kauciju na 510.000 dolara i on bi trebalo da se pojavi na sudu 7. septembra da kako bi bio optužen za ubistvo.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading