JOVIĆ ZALUDEO AMERIKANCE! Srbin zaigrao sa ZVEZDAMA TIMA i sve ostavio bez teksta!

Autor:

Sport

13.10.2022

06:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pred njim je definitivno velika karijera.

JOVIĆ ZALUDEO AMERIKANCE! Srbin zaigrao sa ZVEZDAMA TIMA i sve ostavio bez teksta!

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jović ostavio je odličan utisak u NBA predsezoni. Dok se Jokić muči i nije u formi (više o tome čitajte OVDE), Jović je uspeo da zaludi Amerikance.

On je u pobedi Majami Hita nad Nju Orleans Pelikansima imao učinak od šest poena, četiri skoka i dve asistencije u 11 minuta koliko je bio na terenu. 

Ipak, u jednom trenutku našao se na terenu sa najvećim zvezdama tima poput Džimija Batlera i Bema Adebajoa koji su bili oduševljeni igrama mladog Srbina.

On je strašno pametan, iako još nije završio srednju školu. Igra tako košarku šutira i dodaje i mislim da će što više bude igrao biti sve spremniji da igra sa starterima. Mislim da će napredovati kako bude imao više utakmica protiv različitih igrača, ali za sada mu ide dobro - rekao je Batler po završetku meča.

 

 

Slično, možda još bolje, mišljenje izneo je i Bem Adebajo:

Čoveče on je sjajan košarkaš, stvarno to volim kod tog mladića. On je jedan od onih momaka koji uspeva da shvati stvari u hodu i kada je bio sa nama u prvoj postavi znao je tačno gde da ide, sve je shvatao u toku meča, otvarao nam je prostor - zaključio je Adebajo.

Majami je završio predsezonu i sada je fokus na star NBA karavana. Jović i ekipa će u prvom meču na Floridi dočekati Čikago Bulse, a ta utakmica na programu je 20. oktobra od 01:30.

Šta vi mislite, da li će Nikola Jović uspeti da ostavi trag u njegovoj prvoj sezoni NBA karavana?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading