IGRA SUDBINE: Pre godinu dana je na poklon dobio njegova dres, a danas je idolu pokazao ko je majstor igre pod obručima!

Autor:

Sport

07.10.2022

13:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajan početak mladog srpskog tenisera u NBA ligi.

IGRA SUDBINE: Pre godinu dana je na poklon dobio njegova dres, a danas je idolu pokazao ko je majstor igre pod obručima!

Foto: Tanjug/AP

Mnogi su sa nevericom pre nekoliko meseci primili vest da je ekipa Majamija draftovala mladog, dvetnaestogodišnjeg srpskog košarkaša Nikolu Jovića.

Međutim, Nikola Jović već pokazuje opravdanost izbora čelnika Majamija, pa je tokom prethodne noći proveo 16 minuta na parketu u susretu protiv ekipe Bruklina i za taj period obeležio deset poena, pet asistencija, tri skoka i dve ukradene lopte.

 

Uz anavedeno Jović je pokazao sav svoj raskošni talenat. Njegovu partiju obeležili su precizni šutevi za tri poena, zakucavanja, a pokazao se i kao neko ko sa lakoćom "čita" napade protivnika.

Jedan interesantna podatak izneo je košarkaški agent Miško Ražnatović na društvenoj mreži Instagram. Naime, Ražnatović je objavio kako je prethodne godine, za 18. rođendan poklonio Nikoli Joviću potpisani dres Kevina Durenta, a samo 15 meseci kasnije on je nastupio u meču protiv svog košarkaškog idola i ostvario zapaženu rolu u pobedi svoje ekipe.

 

 

Potpuno je jasno da srpska košarka dobija svoju novu veliku zvezdu koja preti da zaseni ostvarenja Nikole Jokića.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading