Deveto kolo Vojvođanske lige – grupa Istok, samo na Xtip Stream-u!

Autor:

Sport

07.10.2022

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

OFK Kikinda – Sloboda (Novi Kozarci) (subota, 8. oktobar, 15:00).

Deveto kolo Vojvođanske lige – grupa Istok, samo na Xtip Stream-u!

Foto: MerkurXtip/Youtube.com

Posle odigranih osam kola u vojvođanskom Istoku, čini se da su najviše pokazali timovi iz Novih Kozaraca i Kikinde, uz Jedinstvo iz Banatskog Karađorđeva i Poleta iz Idvora. Ostale ekipe su tu negde, ali teško da mogu da se uključe u borbu za sam vrh.

 

Kikinđani su u proteklih osam kola „ubrali“ 17 bodova. Na startu šampionata poraženi su u Ruskom Selu i od tada ne znaju za poraz što je za sada dovoljno za tri boda zaostatka u odnosu na lidera iz Novih Kozaraca. Predstoji Kikinđanima prava prilika da se pobedom na domaćem terenu izjednače na vrhu sa najvećim konkurentom.

Novokozarčani su jedina neporažena ekipa do sada, a imaju i sjajnu gol razliku „+17“. Za sada, to je dovoljno za prvo mesto, ali očekuje ih teško gostovanje na kom bi im sigurno prijalo da nastave niz bez poraza i ostanu na čelnoj poziciji.

Njihovi međusobni datiraju iz druge decenije ovog veka, a vezani su za Vojvođansku ligu, pa i za Banatsku zonu. Poslednja dva susreta odigrali su u sezoni 2019/20. kada je oba puta slavio tim iz Novih Kozaraca (1:0 i 2:1).

U subotu, 8. oktobra od 15:00 časova, uživo, samo putem Xtip Stream-a na Youtube kanalu MerkurXtipa pratite susret Vojvođanske lige – grupa Istok, između OFK Kikinde i Slobode iz Novih Kozaraca.

 

 

Kako bi strastveni navijači mogli da začine doživljaj ovog meča, kvote će biti u ponudi na našem sajtu merkurxtip.rs, a uslov je da na tiketu, sa tim susretom, budu još minimalno tri događaja.

Pratite naš Youtube kanal, uživajmo zajedno i slavimo sport.

MerkurXtip, uvek blizu!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading