UMRO Faruk Karić! Napustio nas takmičar “Nikad nije kasno”, imao je samo jednu želju! (FOTO)

Autor:

Zabava

17.10.2022

07:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tužan dan za porodicu Faruka Karića

UMRO Faruk Karić! Napustio nas takmičar “Nikad nije kasno”, imao je samo jednu želju! (FOTO)

Foto: Printskrin: Youtube/ Nikad nije kasno

Faruk Karić iz Mostara, koji se takmičio u šouu „Nikad nije kasno", preminuo je u 68. godini posle duge i teške bolesti. Vest o smrti pevača potvrdili su njegovi nekadašnji saborci iz takmičenja veterana, kao i pobednik Romeo Nikolić koji je sa Farukom bio dugogodišnji prijatelj. Za sobom je ostavio suprugu Sretenku i sina Sretena, a sahranjen je u svom rodnom gradu.

Na sceni se pojavio 2018. godine, sa željom da ostavi neku uspomenu iza sebe. Često je napominjao da mu je muzika u krvi, jer su u njegovoj porodici brojni članovi uspešno svirali i pevali. On se mikrofona prvi put latio 1974. godine, ali nikada nije i profesionalno pevao i sebe je zato umeo da krivi, kao i za to kako je u mladosti živeo.

Republika

Foto: Printscreen

 

Od 1992. živeo je i radio u Nemačkoj, zatim 20 godina u Americi. Bio je taksista, držao market, radio je i u jednoj firmi, prenose pomenuti mediji, a u rodni grad se vratio tek nakon penzionisanja.

Kada je došao u takmičenje imao je 62 godine. Tada, međutim, nije imao podršku svoje porodice.

- Faruk nije hteo da kaže da je večeras bolestan, baš kao i njegova supruga koja nije mogla da dođe. Sin mu je Americi tako da nije mogao da stigne na snimanje – pričao je jednom prilikom Žika Jakšić, tokom prvog kruga.

Tada, usledio je veliki gest Kaliopi, iz sudijske stolice.

- Ja ću večeras biti tvoja podrška iz Skoplja - poručila mu je bila s osmehom, što je publika pozdravila gromoglasnim aplauzom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading