Životna priča pevača GANUĆE mnoge: Samohrani otac zbog porodice zapostavio karijeru, a sada mu se ostvaruje NAJVEĆI SAN! (FOTO)

Autor:

Zabava

08.10.2022

10:01 >> 10:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Životna priča pevača Radeta Čitlučanina rasplakala je mnoge koji su u subotu gledali emisiju "Nikad nije kasno".

Životna priča pevača GANUĆE mnoge: Samohrani otac zbog porodice zapostavio karijeru, a sada mu se ostvaruje NAJVEĆI SAN! (FOTO)

Foto: Youtube printscreen

U emisiji "Nikad nije kasno" prošle subote predstavio se takmičar Rade Čitlučanin, samohrani otac iz Obrenovca, čija je životna priča ganula mnoge. 

Iako je prvi put nastupio pred televizijskim kamerama, Rade je svojom interpretacijom ostavio sve bez teksta, a i sam je kako kaže prezadovoljan nastupom.

- Pojaviti se u ovakvoj emisiji koja je gledana u celom svetu, mislim da nema dalje. Mogu da kažem da sam posle 16 godina pauze zadovoljan svojim nastupom - počeo je on.

Republika

Foto: Youtube printscreen

 

Takmičar je imao dosta ponuda od kolega da krene sa nastupima, ali je sve to odbio iz porodičnih razloga, a sada otkriva šta ga je to omelo da napravi veliku muzičku karijeru.

- Zvali su me muzičari da krenemo da sviramo, ali sam ja to odbio. U to vreme, tačnije 2012. godine mi je bila majka bolesna, umrla je dva meseca pre mog razvoda. Onda nisam imao kome da ostavim dete, on je ostao kod mene i ja više nisam imao izbora. Otac je star, i on je slabog zdravlja, nisam mogao da uklopim sve to. Meni je bio najvažniji sin, tako da sam se posvetio porodici – priznaje Rade.

Republika

Foto: Youtube printscreen

 

Veteran priznaje da je učešće u emisiji „Nikad nije kasno“ kruna njegove dosadašnje karijere i da je ostvario svoj najveći san.

- Svi kažu, hajde da dođemo da se pojavimo u emisiji i ja sam mislilo da je to tako, ali nije dovoljno samo jednom. Ovo je moja kruna svega što sam radio do sada.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading