DAČIĆ O OBRAĆANJU PREDSEDNIKA: Ovo je primer odgovornog odnosa prema narodu i državi!

Autor:

Vesti

08.10.2022

10:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić istakao je da je današnje obraćanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića primer odgovornog odnosa prema narodu i državi

DAČIĆ O OBRAĆANJU PREDSEDNIKA: Ovo je primer odgovornog odnosa prema narodu i državi!

Foto: Tanjug

Ivica Dačić

- Obraćanje Predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića je primer odgovornog odnosa prema državi i narodu i svim izazovima sa kojima smo suočeni, od političkih pritisaka do ekonomske i socijalne situacije - rekao je Ivica Dačić za Informer i dodao:

Od presudnog je značaja narodno jedinstvo i politička stabilnost u Srbiji, i zato želim u svoje ime i u ime Socijalističke partije Srbije da pružim punu podršku Predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću u vođenju politike koja se, pre svega, bazira na interesima Srbije i srpskog naroda. To je razlika između ozbiljnog državnika  i politikanata koji gledaju samo svoje partijske interese čak i ako je to na štetu Srbije.-

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se danas u 10 časova naciji i tom prilikom istakao da Srbija neće menjati svoju politiku i da će nastaviti svoj evropski put, ali da neće ni uvoditi sankcije Rusiji.

Predsednik je istakao i da Srbija ima planove u pogledu izgradnje novih naftovoda, ali i da imamo dovoljno zaliha gasa i hrane.

U obraćanju je najavio i povećanje penzija i plata, a do kraja 2025. godine rekao je da će prosečna plata ići do čak 900 evra. 

Mladima će i do Nove godine biti isplaćeno 5000 dinara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading