POZNATO VREME KOMEMORACIJE GORICI NEŠOVIĆ! Poštovaoci poznate novinarke oprostiće se od nje u Domu omladine!

Autor:

Vesti

08.10.2022

09:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sahrana radio-voditeljke Gorice Nešović biće obavljena u ponedeljak 10. oktobra.

POZNATO VREME KOMEMORACIJE GORICI NEŠOVIĆ! Poštovaoci poznate novinarke oprostiće se od nje u Domu omladine!

Foto: YouTube/Printscreen

Novinarka i radijska voditeljka Gorica Nešović preminula je 6. oktobra u 59. godini.

Ona će biti sahranjena u ponedeljak, 10. oktobra u 14 sati, na groblju Orlovača, dok će se njeni najmiliji, kao i poštovaoci lika i dela novinarke, moći od nje oprostiti i odati joj počast i na komemoraciji, zakazanoj za utorak, 11. oktobar u Domu omladine, u Beogradu.

Podsetimo, Gorica Nešović rođena je 15. maja 1964. u Beogradu, gde je završila osnovnu školu i gimnaziju. Karijeru radijske voditeljke započela je 1982. godine na Studiju B.

Objavila je tri knjige inspirisane običnim životom. Ima sina Marka, razvedena je, živela je i radila u Beogradu.

Početkom devedesetih vodila je emisije na Trećem kanalu, a zatim na Televiziji Studio B zabavno muzičke programe Videodrom i Neosvest. Bila je i urednica beogradskog Radija City. Tokom osamdesetih godina radila je i kao Disk-džokej u tada popularnim klubovima Akademija, Fuzija i Buha, gde je birala muziku. Nakon toga Gorica Nešović radi kao programska direktorka Radija B92 i voditeljka najslušanijeg radijskog jutarnjeg programa u Srbiji Dizanje.

Slušaoci Prvog programa Radio Beograda mogli su da prate emisiju Buđenje koju je uređivala i vodila sa prijateljem i kolegom Draganom Ilićem.

Posle četiri godine buđenja na talasima „Radio Beograda“, pozitivne vibracije, koje dugogodišnji voditeljski tandem stvara, seli se na frekvencije novog radija – Indeks koji je kasnije postao S2.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading