DEKI PANTELIĆ JEDVA ZADRŽAO SUZE U PROGRAMU UŽIVO: Nema više ko da me prati uz jutarnje buđenje, hvala joj za sve!

Autor:

Vesti

07.10.2022

12:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditelj Prve TV Dejan Pantelić se emotivnom porukom oprostio od svoje koleginice

DEKI PANTELIĆ JEDVA ZADRŽAO SUZE U PROGRAMU UŽIVO: Nema više ko da me prati uz jutarnje buđenje, hvala joj za sve!

Foto: Printksrin: Youtube/ “RTS ordinacija”RTS Tako stoje stvari - Zvanični kanal

- Sve nas je iznenadila vest da je juče preminula naša koleginica Gorica Nešović. Ona je iza sebe ostavila bogatu karijeru - počeo je Pantelić.

- Ono što je mene, kao njenog kolegu, najviše pogodilo je što nema više ko da me prati uz radio program i uz jutarnje buđenje - rekao je drhtavim glasom.

- Bio sam srećan kad smo radili na istom radiju, na radiju Indeks, posle se zvao S2. I oni su najbolji, ne postoji boljih voditelja. Ja dođem sa 17 godina, onda štrebam, učim, a oni su mene stavili na najviši pijedestal. Neka joj je večna slava i hvala joj za sve što je uradila za sve nas i što nam je svima omogućila da nam dan počne sa osmehom na licu - rekao je Dejan Pantelić i jedva zadržao suze.

I njen dugogodišnji kolega Dragan Ilić jutros joj je posvetio emisiju "Buđenje" na radiju S2 tokom koje je puštao muziku koju je volela i pričao anegdote iz njenog poslovnog i privatnog života. 

Podsetimo, poznata radio-voditeljka Gorica Nešović preminula je u četvrtak u 59. godini nakon duže bolesti. Iako uzrok smrti još nije objavljen, godinama je bolovala od dijabetesa, a, kako je sama govorila, sa njom je verovatno živela 10 godina, a da nije ni znala.

Poslednjih nekoliko meseci je i oslepela.

Iza sebe je ostavila sina Marka koga je dobila u braku sa Slobodanom Nešovićem Lokom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading