EMOTIVNI DRAGAN ILIĆ U EMISIJI KOJU JE VODIO SA GORICOM: Sa nekim ljudima klikneš!

Autor:

Vesti

07.10.2022

05:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon smrti radio-voditeljke Gorice Nešović, dugogodišnji kolega Dragan Ilić i koleginica Dejana Milović Buha jutarnji program "Buđenje" na radiju S2 posvetili su njoj i puštaju njenu omiljenu muziku i prepričavaju događaje koje su im obeležili karijeru i privatan život.

EMOTIVNI DRAGAN ILIĆ U EMISIJI KOJU JE VODIO SA GORICOM: Sa nekim ljudima klikneš!

Foto: YouTube/Printscreen

Dragan je u "Buđenju" napomenuo  da je Gorica ove godine obeležila 10 godina umetničkog rada i da imaju 2 Oskara popularnosti, a da je za njihove zajedničke početke zaslužan Zaharije Trnavčević.

- Počeli smo zajedno da radimo 2003., čini mi se - prisetio se Dragan i dodao: 

- Rekao je da neko treba da vodi jutarnji program. Mi smo rekli odmah "Možemo mi", mi stariji možemo ranije da ustajemo. Tad smo već bili stariji. -

Govorio je i o dudgogodišnjoj saradnji sa njom istakavši da "sa nekim ljudima klikneš, možeš da počneš".

Goričin kolega rekao je i da će sahrana Gorice Nešović biti bez pompe, u krugu porodice, jer je to njena želja, a da će komemoracija najverovatnije biti organizovana u utorak u Domu omladine.

Radio-voditeljka Gorica Nešović preminula je u četvrtak nakon duže bolesti. Uzrok smrti još uvek nije saopšten, ali se predpostavlja da je preminula od posledica dijabetesa sa kojim se borila godinama.

Kako je govorila, misli da je čak 10 godina živela sa ovom podmuklom bolešću pre nego što joj je uspostavljena dijagnoza. 

Gorica je iza sebe ostavila sina Marka kojeg je dobila u braku sa Slobodanom Nešovićem Lokom. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading