ARENA SPORT I UEFA - DOBITNA KOMBINACIJA: Najjača evropska klupska takmičenja i ubuduće pratićete na TV Arena Sport!

Autor:

Sport

08.10.2022

09:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Arena Channels Group i Telekom Srbija nastavljaju da pomeraju granice. Insistiranje na kvalitetu bez kompromisa nagrađen je od strane milionskog auditorijuma nebrojano puta. Uspešna saradnja između Arene i evropske kuće fudbala traje duže od čitave decenije i ona će, na obostrano zadovoljstvo, biti nastavljena.

ARENA SPORT I UEFA - DOBITNA KOMBINACIJA: Najjača evropska klupska takmičenja i ubuduće pratićete na TV Arena Sport!

Foto: TV Arena sport

Arena Channels Group svakodnevno obara rekorde gledanosti u regionu, a poslednje pohvale stižu i od UEFA.

Posvećnost prenosima UEFA takmičenjima (Lige šampiona, Lige Evrope, Lige konferencija i Lige nacija) nije prošla neprimećeno ni kod glavnog marketnig partnera UEFA, kompanije "TEAM", koji je tu činjenicu javno istakao.

Više puta su iz evropske "kuće fudbala" naglasili odličan rad, savremenost i maksimalno profesionalan pristup prenosima od strane TV Arena Sport. Tome u prilog svedoči i rezultat realizacije prenosa utakmice između Crvene zvezde i Liverpula, odigrane u grupnoj fazi Lige šampiona 6. novembra 2018. Upravo taj meč označen je kao primer savršene produkcije prenosa!

- U Srbiji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i Severnoj Makedoniji, dugoročni partner Telekom Srbija je obezbedio sva ekskluzivna prava UEFA Lige šampiona, UEFA Lige Evrope i UEFA Lige konferencija - napisano je na zvaničnom sajtu agencije "TEAM".

Direktor Arena Channels Grupe, Nebojša Žugić, istakao je da je ponosan na saradnju sa Evropskom fudbalskom unijom:

- Ponosni smo na ove rezultate jer je Arena Channels Group dokazala da je kredibilan partner UEFA, pre svega svojom profesionalnošću i posvećenošću. I u narednim godinama negovaćemo prave vrednosti, vrhunski fudbal i beskpompromisan kvalitet prenosa - izjavio je direktor ACG.

Foto: Promo

Nebojša Žugić

 

Generalni diretkor "TEAM" Oliver Holand, naglasio je da u velikoj meri ohrabruje činjenica da se dobri rezultati nastavljaju na sve širem spektru teritorija:

- Izuzetno je ohrabrujuće što, bez obzira na određene komercijalno izazovne uslove, nastavljamo da vidimo veoma dobre rezultate na sve širem spektru teritorija za vremenski period od 2024. do 2027. godine.

Na njegovu izjavu nadovezao se glavni izvršni director kompanije "TEAM", Sajmon Krauč:

- Prvo u Velikoj Britaniji i Francuskoj, a sada u još šest zemalja Balkana, poboljšani format takmičenja, ogroman obim pripremnog i strateškog rada i stalno poverenje porodice medijskih partnera nastavljaju da budu veoma uspešna kombinacija za ponuđače - reči su čelnika poznate agencije.

TV Arena Sport nastaviće kvalitetno i profesionalno da obavlja svoj posao, a našim gledaocima ostaje da uživaju uz vrhunske prenose, kako UEFA takmičenjima, tako i ostalih sportskih događaja sa svih meridijana.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading