SAMO JE NEBO GRANICA: Crvena zvezda među deset najboljih klubova Evrope - u leđa joj gledaju Juventus, Lacio, Benfika, Seltik!

Autor:

Sport

07.10.2022

12:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajnom partijom u susretu sa ekipom iz mađarske prestonice, aktuleni šampion Srbije u fudbalu sebi je obezbedio mesto među najboljim evropskim klubovima.

SAMO JE NEBO GRANICA: Crvena zvezda među deset najboljih klubova Evrope - u leđa joj gledaju Juventus, Lacio, Benfika, Seltik!

Foto: Starsport

Gelor Kanga, Stefan Mitrović i Aleksandar Katai torpedovali su mađarskog šampiona i time ne samo da su klubu obezbedili prva tri boda u grupnoj fazi Lige Evrope, već su Crvenu zvezdu uveli na listu deset najboljih klubova kada je u pitanju broj postignutih pogodaka u istoriji Lige Evrope.

Sa četiri gola postignuta u meču protiv Ferencvaroša, Crvena zvezda je stigla do broja od 249 golova, a uskoro se može očekivati i dalji napredak s obzirom da su u ovom momentu ispred srpskog šampiona ekipe Ajaksa (257) i Anderlehta (255) koje u aktuelnoj sezoni ne učestvuju u ovom takmičenju.

 

 

- Lista najefikasnijih klubova Lige Evrope:

1. Totenhem (Engleska) 315

2. Inter (Italija) 297

3. Briž (Belgija) 297

4. Sporting Lisabon (Portugal) 295

5. PSV Ajndhoven (Holandija) 294

6. Sevilja (Španija) 269

7. Roma (Italija) 263

8. Ajaks (Holandija) 257

9. Anderleht (Belgija) 255

10. Crvena zvezda (Srbija) 249

Pred pulenima trenera Miloša Milojevića su još tri duela u grupnoj fazi ovosezonskog takmičenja, pa samim tim i dalji napredak na ovoj prestižnoj listi nije nemoguć.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading