MILAN GUROVIĆ U REALU: Legenda Zvezde na novom početku! (FOTO)

Autor:

Sport

18.10.2022

07:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bio je jadan od najboljih jugoslovenskih košarkaša sa kraja XX i početka XXI veka.

MILAN GUROVIĆ U REALU: Legenda Zvezde na novom početku! (FOTO)

Foto: Starsport

Milan Gurović je bio jedan od najzaslužnijih za dva reprezentativna evropska odličja, ali i za senzaciju na Mondobasketu u Indijanopolisu 2002. godine kada je košarkaška reprezentacija SR Jugoslavije na putu za najsjajnijem odličju eliminisala i američki Drim tim.

Tokom igračke karijere, između ostalih nosio je opremu beogradskih Večitih rivala, ali i Peristerija, AEK-a, Barselone, Unikahe, Huventuda, Galatasaraja i drugih klubova.

Po okončanju igračke karijere posvetio se trenerskom pozivu, a pored mesta asistenta u Crvenoj zvezdi radio je kao prvi trener u FMP-u i Vršcu.

Poslednjih godina Milan Gurović se posvetio radu sa mlađim kategorijama u "Akademiji Gurović".

Nedavno je Milan Gurović na svom Fejsbuk nalogu objavio dve fotografije koje govore o njegovom daljem angažmanu. Dovoljno je reći da će proslavljeni košarkaš u narednom periodu biti deo Reala.

 

Naravno, nije u pitanju kraljevski klub iz Madrida, već je njegova "Akademija Gurović" uspostavila saradnju sa Košarkaškim klubom Real Beograd, a cilj i jednih i drugih je razvoj mladih košarkaša koji će u godinama pred nama činiti okosnicu kako Večitih rivala, tako i srpskog nacionalnog tima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading