RASTA OTVORIO DUŠU O ODNOSU SA ĆERKOM TAROM: "Plaši me što liči na mene"

Autor:

Zabava

14.11.2022

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rasta nikada nije krio da ima veoma blizak odnos sa ćerkom Tarom

RASTA OTVORIO DUŠU O ODNOSU SA ĆERKOM TAROM: "Plaši me što liči na mene"

Foto: Dragan Kadić

Poznati reper Stefan Đurić Rasta nedavno se našao u epicentru skandala, kada je njegova bivša supruga Ana Nikolić zapretila putem Instagrama da će obelodaniti sva "zlodela" koja joj je "veliki otac" priredio, a on je sada progovorio o njihovoj ćerki Tari. 

Rasta je ispričao i da se plaši vremena u kom će njegova naslednica odrastati kao i da bi voleo da joj podari brata ili sestru.

- Uopšte ne želim da komentarišem Anine prozivke. Da, time prvenstveno želim da zaštitim svoju ćerku od medijskih natpisa, ali i sve ostale članove familije koji nemaju veze sa javnim životom. Eto, to je razlog što ne želim da kiomentarišem.

Republika

Foto: Republika/Vladimir Lukić

Stefan Đurić Rasta

O tome da li je istina da je Anu iznerviralo to što je videla njegov snimak sa Natašom Bekvalac, on tvrdi:

- Ne bih znao da odgovorim na to, znam da je bio super nastup - kaže Rasta.

Ono na šta se on sad bazira jeste da se maksimalno posveti svojoj ćerki.

- Moja ćerka je moj život, muzika je moj život, tako da sve je to moj život i uspevam da hendlujem. Plaši me sličnost mene i Tare. Pogotovo zato što sada vidim da su stvari dosta brže u odnosu na ono kada smo mi bili mladi i na ulici. U jednu ruku me plaši, a u drugu znam da je to nešto što čoveka od korena sačini, spremi ga za život. Život nije lak i nije mesto gde će je neko maziti i paziti. Trenutno se trudim da ne vidim ni jedan aspekt tog života koji je čeka. Čuvam je, ne dozvoljavam da joj se nameću obaveze i da je bilo ko ucenjuje. Doćiće vreme kada će to da se desi. Treba da se igra dok može da se igra. Ja u svom detinjstvu nisam imao tu sreću, ona ima i mislim da to treba da iskoristi. Voleo bi da joj detinjstvo prođe u igranju, zabavi i eto, koliko može u spokoju - rekao je Rasta za Kurir.

Republika

Foto: ATA Images

Stefan Đurić Rasta

Da li ispunjavaš ćerki sve želje?

- Trudim se da joj priuštim i obezbedim sve, ali pokušavam i da joj objasnim da u svakom trenutku bude srećna i zahvalna i da shvati koliko znači kada nešto može da ima. Sa druge strane, mi kao roditelji moramo, to je naša obaveza da detetu obezbedimo lep život.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading