PRIJAVLJUJEM SE ZA NAGRADU ''NAJVEĆI IDIOT''! Ana Nikolić BRUTALNO udarila na Rastu: NARKO-KONZUMENTU! (FOTO)

Autor:

Zabava

09.11.2022

17:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Nikolić ne prestaje sa prozivkama.

PRIJAVLJUJEM SE ZA NAGRADU ''NAJVEĆI IDIOT''! Ana Nikolić BRUTALNO udarila na Rastu: NARKO-KONZUMENTU! (FOTO)

Foto: Republika/Vladimir Lukić,e-stock/M. RAFAILOVIĆ

Rat bivših supružnika Ane Nikolić i Stefana Đuriće Raste iz dana u dan je sve veći. Nakon Aninih optužbi na Rastin račun on se danas on osvrnuo na njene prozivke: 

- Ne znam ni šta da komentarišem. Ja se nisam posvađao, ne svađam se ni sa kim. Neću da komentarišem iz roditeljske ljubavi. Ne znam da li je bila pijana, nisam radio alko-test u tom trenutku.

Nakon ovoga se ponovo oglasila Ana i žestoko udarila po Rasti.

- Nisam ni pročitala, a nema ni potrebe... "Iz roditeljske ljubavi" nekada nažalost rode se i "nesoji", nisam ja majke mi... Nije Tara, tate mi.. Biće ipak da si niko. Ti, sramota za muški rod. Pu, bre - napisala je Ana i dodala:

- Veliki pozdrav za čuvare iz CZ-a jer mogli su, ali nisu me svlačili golu u poseti ovom sitnom narko-trafikantu i nažalost velikom narko-konzumentu. I da ne zaboravim policajke, koje nisu znale kako tačno da me zavedu. Jednostavno ne postoji opcija "bivša žena". E, ja sam ta. Glupa gluperda. Evo sama se prijavljujem za nagradu "najveći idiot" - žestoko je poručila Ana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading