LUNA PROGOVORILA O GUBITKU BEBE! Bila sam bolesna, srce je PRESTALO DA KUCA!

Autor:

Zabava

09.11.2022

17:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani otkrila razlog gubtika trudnoće.

LUNA PROGOVORILA O GUBITKU BEBE! Bila sam bolesna, srce je PRESTALO DA KUCA!

Foto: youtube.com/siktertube

Luna Đogani i Marko Miljković objavili su na svom Jutjub kanalu tužnu vest, Luna je izgubila bebu.

- 2021. godina je bila idealna, dobili smo Miu, venčali smo se, kupili stan i svašta nešto smo uradili, ali onda je došla 2022., onako da nam malo prkosi i da nam pokaže da ne može sve da bude po planu, ostvarili smo Ameriku, ali koliko je 2021. bila prelepa, toliko je 2022. jako loša. Ne možeš da planiraš i da sve u životu bude kako si želeo, Bog ti da onako kako valjda treba da bude i sa tim moraš da se pomiriš i ideš dalje - rekli su njih dvoje.

Republika

Foto: youtube.com/siktertube

Luna Đogani izgubila bebu

- Izgubili smo ovu trudnoću, tako ćemo nazvati jer je bio početak, nije prošlo ni tih 12 nedelja koliko je potrebno plodu da očvrsne i ojača i u principu koliko smo mi čuli i videli, najčešće se dešava da ljudi u tih prvih 12 nedelja izgube plod, tako se i nama desilo.

Republika

Foto: youtube.com/siktertube

Luna Đogani o gubitku trudnoće

- Tako je suđeno, tako treba, pre nekoliko dana smo saznali, ali nismo hteli odmah da pričamo o tome, trebalo je malo da prođe. Tako je trebalo da bude, neki virus je prošao kroz mene, tako nam je doktorka rekla. Plod je bio jako mali, žene koje su prošle kroz to znaju da je plod tada jako slab, bila sam bolesna jedno sedam dana, to je verovatno tada bilo ili je put u Ameriku bio dug, ja tad nisam znala da sam trudna, desilo se jednostavno da je srce prestalo da kuca. Bolje što se sada desilo, nego da se kasnije iskomplikovalo. Našli smo u svemu ovome nešto najmanje bolno - rekla je Luna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading