Deki ODLAZI? Stanković STAVIO TAČKU!

Autor:

Sport

18.11.2022

16:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strateg Sampdorije ne želi da odustane od cilja!

Deki ODLAZI? Stanković STAVIO TAČKU!

Foto: Starsport

Trener Sampdorije i bivši strateg Crvene zvezde Dejan Stanković nalazi se pod velikim pritiskom usled loših rezultata tima iz Đenove:

Ipak, Deki ne razmišlja o odlasku, jer predaja nije u njegovom DNK:

- Hajde da se resetujemo, nadajući se da ćemo se tada pojačati. Nikada nisam razmišljao da odem, to nije u mom DNK. Na ovaj način želim da stimulišem sve da više veruju u sebe. Nije moguće da posle jednog negativnog trenutka preovlada blokada. Moramo da povratimo samopoštovanje, a povlačenje će takođe poslužiti toj svrsi. Prošle godine sam išao u Antaliju na pripreme sa Crvenom zvezdom, zaostajali smo za Partizanom pet bodova. Posle pauze nismo izgubili meč, osvojili smo titulu sa dva bod aviše od drugoplasiranog tima. Ovo je istorija!

Republika

Foto: Tanjug/AP

Dejan Stanković

- Za mene je Sampdorija takođe vrhunski klub, čak i ako su u situaciji u kojoj ne zaslužuju da budu i teško je prihvataju. Znajte da za mene izbegavanje ispadanja ove godine vredi koliko i skudeto. Za tako nešto će biti potrebno da se promeni energija. Možda nisam stručnjak za ove situacije, ali za mene će opstanak u Seriji A biti u rangu osvajanja skudeta. Ovde liga nikada nije gotova - zaključio je Dejan Stanković, a prenosi "Mozzartsport".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Slavko

18.11.2022 17:02

Kako te nije sramota , niste izgubili nijedan mec ? Igra se dok zvezda da gol, budi manji od makovog zrna jer u Samdoriji je sport a u zvezdi trgovina...