ŠOK NA MARAKANI: Dejan Stanković KRADE najboljeg igrača Crvene zvezde?

Autor:

Sport

17.11.2022

11:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo se "Delijama" nikako neće svideti.

ŠOK NA MARAKANI: Dejan Stanković KRADE najboljeg igrača Crvene zvezde?

Foto: Tanjug/AP

Dejan Stanković

Aleksandar Dragović, najbolji i najiskusniji fudbaler Crvene zvezde, nalazi se na meti Sampdorije koju sa klupe predvodi Dejan Stanković, legendarni fudbaler i trener beogradskih crveno-belih, prenosi "Tutomerkato".

Dragović se poslednjih nekoliko dana dovodio u vezu sa Austrijom iz Beča, ali je Zvezdan Terzić, generalni direktor Crvene zvezde, jasno poručio na konferenciji za štampu da austrijski reprezentativac nije na prodaju.

Foto: Starsport

Aleksandar Dragović je dve sezone lider Crvene zvezde

Ipak, prema najnovijim informacijama, Dejan Stanković planira da ga dovede u Đenovu i da ga ojača svoju poslednju liniju odbrane pred nastavak prvenstva. Svakako, do ovog transfera neće lako doći, pošto je predsednik Sampdorije Marko Lana izjavio da je Sampa u ozbiljnim finansijskim problemima.

Štoper koji nastupa za reprezentaciju Austrije je na "Marakanu" stigao 2021. godine iz redova Bajera iz Leverkuzena, a sa crveno-belima je prošle sezone osvojio duplu krunu, a u Evropi je ispao u osmini finala od Rendžersa, koji je kasnije izgubio u finalu od Ajntrahta. Pre toga je u karijeri igrao za Austriju iz Beča, Bazel, Dinamo iz Kijeva, kao i za Lester.

Crvena zvezda na polusezoni ima čak deset bodova više od Partizana, a takođe je i obezbedila plasman u osminu finala kupa Srbije, gde će igrati protiv Radničkog iz Sremske Mitrovice. Ipak, u Evropi je Zvezda ispala u grupnoj fazi, posle šesto svojenih bodova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading