VRLO TEŠKA SITUACIJA: Dejan Stanković i Sampdorija TONU sve dublje - Serija B bliža nego ikad!

Autor:

Sport

17.11.2022

10:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedna vrlo loša vest za Dekija Stankovića pred nastavak sezone u Seriji A.

VRLO TEŠKA SITUACIJA: Dejan Stanković i Sampdorija TONU sve dublje - Serija B bliža nego ikad!

Foto: Tanjug/AP

Dejan Stanković

Predsednik Sampdorije Marko Lana, svojom poslednjom izjavom za italijanske medije, verovatno je zabrinuo trenera tog tima Dejana Stankovića koji je u januaru očekivao određeni remont ekipe.

Sampdorija se trenutno nalazi u haotičnoj situaciji, klub traži nove investitore, a ono što brine Stankovića svakako je prelazni rok koji ga čeka i u kom mora da napravi temelje za opstanak u Seriji A.

Pokušaćemo da uradimo nešto u januaru, ali imamo mnoga ograničenja i to nije tajna. Kako stvari sada stoje, nećemo moći da priuštimo da kupimo nijednog igrača - jasan je Lana.

Foto: Printscreen/Twitter/TennisTV

Stanković je u Torinu bodrio Novaka Đokovića

To praktično znači da će klub moći jedino da reaguje tako što će pozajmiti određene igrače, dovesti one koji su slobodni ili prodati nekog iz aktuelnog sastava kako bi imali novca da dovedu druge.

Sampdorija se nalazi u vrlo teškoj situaciji, verovatno najlošijoj u poslednjih desetak godina. Dolazak Stankovića u klub iz Đenove nije doneo nikakve promene, iako je Sampdorija uspela da savlada Kremoneze u gostima sa 1:0. Nakon toga su usledila četiri nova poraza, od Intera, Fiorentine, Torina i Lećea, a Sampa nije uspela u četiri susreta ni gol da postigne.

Nakon serije loših rezultata, Sampdorija se trenutno nalazi na pretposlednjem mestu Serije A sa samo šest bodova posle 15 kola, čak sedam manje od Specije koja je prva iznad zone ispadanja.

Standings provided by Sofascore
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading