ŠAMPION DOŠAO NA "MARAKANU" PO DRAGOVIĆA: Top ponuda za sjajnog defanzivca? Zvezda odgovorila kao iz TOPA!

Autor:

Sport

28.10.2022

10:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskusni 31-godišnji as na ceni, naš najtrofejniji klub ne želi "ni da čuje" o odlasku iz Beograda.

ŠAMPION DOŠAO NA "MARAKANU" PO DRAGOVIĆA: Top ponuda za sjajnog defanzivca? Zvezda odgovorila kao iz TOPA!

Foto: Starsport

Defanzivac Crvene zvezde Aleksandar Dragović

Štoper Crvene zvezde Aleksandar Dragović stub je odbrane aktuelnog srpskog šampiona, koji nikako ne želi da ga se odrekne. Prema pisanju pojednih beogradskih medija, čelnici Trabzona silno su zainteresovani za kupovinu popularnog Draga, ali stav crveno-belih je jasan - Dragović će biti prodat samo u slučaju ekstra ponude.

Naime, "Oluja Crnog mora" već punih godinu dana želi da dovede Austrijanca, ali je on čvrsto vezan ugovorom za klub iz Ljutice Bogdana do leta 2024. godine.

Prvak Srbije je nadigrao turskog šampiona rezultatom 2:1, čime je ostao u trci za evropsko proleće, a plan kluba iz Ljutice Bogdana je da "pusti" Strahinju Erakovića, ali uz debelu nadoknadu. Da li će to da se ostvari, videćemo po otvaranju zimske pijace, ali za sada je poznato da će Dragović i na proleće nositi opremu svog voljenog tima.

Republika

Foto: Starsport

Zvezda čuva Dragovića

Što se tiče evro-ambicija, Zvezda će narednog četvrtka gostovati Monaku u "kneževini", Trabzon će ugostiti Ferencvaroš, a oko kalkulacija vezanih za rasplet u grupi detaljnije se možete informisati OVDE.

Ukoliko tražite mesto sa širokom ponudom sportskog klađenja, najvećim kvotama kao i velikim izborom Slot i Sport bonusa i promocija, posetite AdmiralBet sajt i odmah preuzmite sjajan bonus dobrodošlice u iznosu od 1000 dinara bez depozita.

O Dragovićevom značaju za crveno-bele svedoči i podatak da je već upisao 23 nastupa u svim takmičenjima u tekućoj sezoni, nažalost je dobio karton zbog kojeg će propustiti duel sa Francuzima, a na stadion "Rajko Mitić" došao je iz Bajera, kao slobodan fudbaler.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading