MARAKANA OVO NE PAMTI: Trabzon će imati tri puta veću podršku od Crvene zvezde

Autor:

Sport

25.10.2022

20:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Većina navija za Turke.

MARAKANA OVO NE PAMTI: Trabzon će imati tri puta veću podršku od Crvene zvezde

Foto: Starsport

Stadion "Rajko Mitić" - dom fudbalera Crvene zvezde

Fudbaleri Crvene zvezde u četvrtak od 21 čas na stadionu "Rajko Mitić" dočekuju ekipu Trabzona, u okviru petog kola grupne faze Lige Evrope.

Tim povodom je na zvaničnom Tviter nalogu drugog po kvalitetu međunarodnog klupskog takmičenja na Starom kontinentu objavljena jedna zanimljiva anketa. U njoj je postavljeno pitanje za koga će korisnici ove popularni društvene mreže navijati na toj utakmici.

Rezultat ankete, šest sati nakon njenog postavljanja poguban je po šampiona Srbije koji ima svega 22,8 odsto glasova, dok je prvak Turske dobio gotovo tri i po puta više glasova sa 77,2 procenta.

Republika

Foto: Twitter printscreen/EuropaLeague

Rezultat ankete

Ipak, bez obzira na ovakav rezultat ankete, nema sumnje da će puleni Miloša Milojevića na "Marakani" imati ogroman vetar u leđa od strane navijača, iako se očekuje i veliki broj Turaka u "kavezu" između južne i zapadne tribine našeg najvećeg stadiona.

Podsetimo, pre nešto više od mesec dana, u drugom kolu Lige Evrope je Trabzon sa 2:1 pobedio Crvenu zvezdu na svom terenu. Turci su tada poveli preko Mareka Hamšika, njihovu prednost je duplirao Trezege, a utešni gol za tim iz Ljutice Bogdana je postigao Veljko Nikolić.

Posle prva četiri kola, Crvena zvezda se nalazi na poslednjem mestu tabele grupe H, sa tri boda. Trabzon i Monako su osvojili po šest poena, dok se na prvoj poziciji nalazi Ferencvaroš sa devet bodova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading