UMESTO OLUJE, POVETARAC STIŽE NA "MARAKANU": Sjajna vest za Zvezdu pred ključnu bitku za evropsko proleće!

Autor:

Sport

25.10.2022

16:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ohrabrujuć podatak za četu Miloša Milojevića uoči okršaja sa turskim Trabzonom.

UMESTO OLUJE, POVETARAC STIŽE NA "MARAKANU": Sjajna vest za Zvezdu pred ključnu bitku za evropsko proleće!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde slave gol Ferencvarošu u Ligi Evrope

Trener Trabzona Abdulah Avdži na stadionu "Rajko Mitić" proslaviće veliki jubilej. On će 100. put sedeti na klupi aktuelnog turskog šampiona, a ono što može da ohrabri "Delije" uoči susreta na stadionu "Rajko Mitić" je njegova katastrofalna statistika na evropskim gostovanjima.

Naime, Avdžijev Trabzon ne zna za pobedu u gostima na pet utakmica, a jedini put odigrao je nerešeno protiv Moldea (1:1). Gubio je od Rome (0:3), Kopenhagena (1:2), Ferencvaroša (2:3) i Monaka (1:3), a jasno je da se klub koga zovu "Oluja Crnog mora" kada igra u gostima pretvara u "prolećni povetarac".

Na dosadašnjih 99 utakmica na klupi prvaka Turske, Avdži je zabeležio 55 pobeda uz 30 remija i samo 14 poraza, a duel na "Marakani" biće "biti ili ne biti", kako za prvaka Srbije, tako i za tim sa Bosfora.

Ukoliko ostane neporažen u Beogradu, Trabzon će obezbediti evropsko proleće, bilo u Ligi Evrope ili Ligi konferencija, ali pitaju se i crveno-beli, naročito u grotlu našeg najvećeg stadiona. Duel je zakazan za 21 čas, a ujedno će u okviru 5. runde grupne faze drugog po rangu evropskog takmičenja snage u "kneževini" odmeriti Monako i Ferencvaroš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading