LEGENDARNI MOKA ZAGRMEO: Partizanu se smučila dominacija Crvene zvezde!

Autor: Vladimir Zogović

Sport

26.10.2022

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otvorio dušu.

LEGENDARNI MOKA ZAGRMEO: Partizanu se smučila dominacija Crvene zvezde!

Foto: Starsport

Košarkaška sezona u Srbiji nije se dobrano ni zalaufala, a navijači Crvene zvezde i Partizana uveliko prave preliminarne analize na osnovu dosadašnjeg učinka njihovih miljenika u Evropi i AdmiralBet ABA ligi.

Nazire li se ko ima veći potencijal, ko je bolje pogodio s pojačanjima, o utiscima u Evroligi razgovarali smo s legendarnim Zoranom Mokom Slavnićem, koji, između ostalog, predviđa interesantnu sezonu u režiji večitih, u kojoj bi crno-beli konačno mogli da prekinu dominaciju najvećeg rivala.

LOŠ START

Zvezda i Partizan maksimalni su nakon četvrtog kola u regionalnom takmičenju, dok su crno-beli posle četiri runde u eliti uspeli da "skinu mrak" i upišu trijumf za razliku od aktuelnog šampiona.

- Loše su startovali, pogotovo Zvezda. Partizan je mogao da dobije još dve utakmice, malo im je falilo. Iskreno, malo mi je razočaravajući pogled na tabelu Evrolige, na kojoj je Zvezda poslednja, a ispred njih. Međusobni njihov duel, derbi začelja, mnogo toga će pokazati. U više navrata sam govorio o Zvezdinim promašajima u dovođenju igrača. Ali sada sam malo zadovoljniji dolaskom Vildoze jer se vidi da je izuzetno talentovan. Odličan pregled igre, fantastična tehnika, šut za tri poena, prosto ne mogu da verujem da je takav igrač došao u Srbiju. To je jedan od boljih poteza Zvezde nakon nekih promašaja - kaže Moka za Republiku.

Republika

Foto: Starsport

Kevin Panter i Ognjen Dobrić

VELIKI ULOG

Partizan već osam godina nije osvojio titulu.

- S druge strane, Partizan je pokazao da i bez učinka svog najboljeg igrača Pantera može da pobedi. I to ubedljivo. To pokazuje snagu tima. Ja sam, inače, oduvek više zainteresovan za Zvezda, ali Partizan je sada baš ozbiljan i gradi neko svoje mesto pod suncem. Mislim da je ove sezone kadar da skine Zvezdu s prestola posle osam godina. Partizanu se verovatno smučila dominacija Zvezde. Na osnovu dosad viđenog, verujem da će biti u finalu ABA lige, a tim mečevima nikada nikome nije bilo garantovano da će izaći kao pobednik. To je draž derbija. Partizan je doveo ozbiljnog trenera, uložili su mnogo, kupuju igrače kao na traci, kao i Zvezda, zapravo. Ulog je veliki. Onom ko bude igrao Ligu šampiona neće biti prijatno - zaključio je Zoran Slavnić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading