RIZIKUJE MNOGO: Milojević povlači RADIKALAN POTEZ pred meč sa Trabzonom!

Autor:

Sport

24.10.2022

16:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdu čeka meč odluke, a poznato ko će činiti tandem sa Kangom u veznom redu.

RIZIKUJE MNOGO: Milojević povlači RADIKALAN POTEZ pred meč sa Trabzonom!

Foto: Starsport

Miloš Milojević tokom meča Radnički - Zvezda na "Čairu"

Fudbaleri Crvene zvezde u četvrtak će ugostiti Trabzon na "Marakani", a trener prvaka Srbije Miloš Milojević preuzeće veliki rizik na meču 5. kola grupne faze Lige Evrope.

Naime, na terenu će se najverovatnije naći vezista Kings Kangva, bez obzira na povredu koju "vuče" od ranije. Afrikanac je doživeo parcijalnu rupturu mišića zadnje lože, ali će se, prema pisanju "Mozzartsporta" od utorka naći u punom trenažnom procesu kako bi zaigrao protiv šampiona Turske.

Republika

Foto: Starsport

Kangva na terenu protiv Trabzona

Naravno, postoji opasnost da Zambijac pogorša povredu, ali Milojević praktično nema drugu opciju. U paru sa Kangom ne može da nastupi Srđan Mijailović jer nije licenciran za evropske mečeve, Seku Sanogo je povređen do Nove godine, a Veljko Nikolić nije u pravom ritmu.

Stoga, Kangva će dobiti "novu šansu", budući da je zapao u drugi plan posle eliminacije od Makabi Haife u plej-ofu za plasman u Ligu šampiona.

On je tekuće sezone 19 puta nosio crveno-beli dres, postigao je pet golova, uz tri asistencija, a videćemo da li će u četvrtak od 21 čas opravdati poverenje čelnika i trenera kluba iz Ljutice Bogdana.

Podsetimo, Zvezda je tokom prve četiri runde drugog po rangu evropskog takmičenja sakupila tek tri boda, pa protiv Trabzona ima imperativ pobede kako bi ostala u trci za evropsko proleće...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading