NAJCRNJI SCENARIO: Zvezda ostala bez STRANCA - ključan igrač van terena do kraja jeseni!

Autor:

Sport

22.10.2022

10:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki problem na stadionu "Rajko Mitić".

NAJCRNJI SCENARIO: Zvezda ostala bez STRANCA - ključan igrač van terena do kraja jeseni!

Foto: Starsport

Seku Sanogo i Gelor Kanga na Večitom derbiju

Trener Crvene zvezde Miloš Milojević suočava se sa velikom glavoboljom pred finiš jeseni, budući da je povreda defanzivnog veziste Sekua Sanoga ozbiljnije prirode.

Afrikancu je stradala zadnja loža tokom duela u Budimpešti, kada su crveno-beli poraženi od Ferencvaroša, a sada je jasno da ga neće biti u timu naredne dve utakmice. Prvak Srbije najpre u nedelju gostuje Radničkom na "Čairu", a potom u četvrtak na "Marakanu" stiže turski šampion Trabzon.

Republika

Foto: Starsport

Povreda Sanoga brine Milojevića

Miloš Milojević će morati da se okrene drugim opcijama u vezi, izbor će najverovatnije pasti na Kingsa Kangvu, ali niko u rosteru Zvezde ne može da obavi defanzivne zadatke sa podjednakim uspehom kao fudbaler iz Obale Slonovače.

Štaviše, dodatni pregledi koje je uradio 33-godišnjak pokazali su da je ruptura mišića duboka, te prve procene glase da se on neće vraćati na teren do kraja jeseni, jer mu je projektovana pošteda od mesec dana.

Ostaje da vidimo kako će ovaj problem rešiti strateg Milojević, a osim Kangve Sanoga mogu da odmene još i Veljko Nikolić i Slavoljub Srnić, dok Srđan Mijailović nije registrovan za evropske mečeve...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading