NOVI POTPIS NA MARAKANI: Vezista u Zvezdi naredne tri sezone!

Autor:

Sport

19.10.2022

11:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda nastavlja da radi na jačanju svog tima u narednom periodu.

NOVI POTPIS NA MARAKANI: Vezista u Zvezdi naredne tri sezone!

Foto: Starsport

Aleksandar Katai i Veljko Nikolić

Crveno-beli su produžili ugovor sa Kangom, a sada je stigao red na još jednog vezistu.

U pitanju je Veljko Nikolić, koji će u naredne tri sezone nositi crveno-beli dres. Nikoliću je ugovor isticao ovog leta, pa je mogao da potpiše ugovor sa nekim novim timom već u januaru, da Crvena zvezda nije reagovala u poslednji čas.

Republika

Foto: FK Crvena zvezda

Nikolić u dresu Zvezde

Zvezdin vezista je u klub stigao još davne 2016. godine. Proveo je neko vreme na kaljenju u Grafičaru, a zatim se ustalio kao standardan član prvog tima. Do sada je odigrao 77 utakmica u crveno-belom dresu, a postigao je deset golova, uz devet asistencija.

Nikolić nije bio član Zvezdine ekspedicije u Mađarskoj, pošto je doživeo povredu na prvenstvenoj utakmici sa Spartakom. Ipak, povreda nije teže prirode, pa se očekuje da se Nikolić jako brzo vrati na teren.

Crvena zvezda svoj sledeći meč igra već sutra, a protivnik je ekipa Vojvodine. Utakmica se igra u Novom Sadu, a početak je zakazan za 18:55.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading