NOVI MALER ZA CRVENU ZVEZDU: Važan fudbaler pauzira desetak dana, propušta ključan meč u Mađarskoj!

Autor:

Sport

10.10.2022

10:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalere Crvene zvezde zadesio je novi peh i to u jako lošem trenutku po njih.

NOVI MALER ZA CRVENU ZVEZDU: Važan fudbaler pauzira desetak dana, propušta ključan meč u Mađarskoj!

Foto: Starsport

FK Crvena zvezda

Crveno-beli već dugo muče muku sa povredama, a pitanje je kada je Zvezda poslednji put mogla da računa na sve igrače. Povređen je bio Ivanić, zatim Miluović, povredu je pred Ferencvaroš doživeo i Bukari, a najnoviji na listi povređenih je Veljko Nikolić.

Nikolić se povredio u samom finišu meča protiv Spartaka, koji je Zvezda pobedila sa 3:0, a kako prenosi "Maxbet Sport", moraće da pauzira makar deset dana. Povreda je nastupila nakon što je na njega vrlo neoprezno startovao Stajković, koji je zbog toga dobio i crveni karton.

Foto: FK Crvena zvezda

Nikolić u dresu Crvene zvezde

Nikolić dugo nije dobijao priliku u Zvezdi, ali se situacija promenila od dolaska Milojevića, pa je vezista počeo da dobija priliku. On je šansu i iskoristio, pa je bio strelac prvog gola za crveno-bele u grupnoj fazi Lige Evrope, kada je pogodio u Trabzonu.

Crvena zvezda gostuje ekipi Ferencvaroša u četvrtak od 21 čas, u meču 4. kola Lige Evrope, a potrebna im je pobeda, ili makar remi, kako bi ostali u trci za plasman u nokaut fazu tog takmičenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading