NAPAD NA KIJEV DEO SPECIJALNE OPERACIJE: Oglasio se Kremlj!

Autor:

Svet

10.10.2022

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Udari na Ukrajinu se odvijaju u okviru specijalne operacije, moramo sačekati komentare ruskog Ministarstva odbrane, rekao je Dmitrij Peskov, portparol predsednika Ruske Federacije.

NAPAD NA KIJEV DEO SPECIJALNE OPERACIJE: Oglasio se Kremlj!

Foto: Tanjug/AP, Twitter/olex_scherba

Svetski mediji u ponedeljak ujutru počeli su da izveštavaju o eksplozijama u Kijevu i Kijevskoj oblasti, a pod raketnim napadima su bili i Harkov, Odesa, Dnjepropetrovsk, Lavov i Lavovska oblast, Ivano-Frankovsk, Ternopoljsk, Hmeljnicki, Konotop, Rivne i Poltava.

Osim toga, kancelarija ukrajinskog predsednika Volodimira Zelenskog izvestila je o napadima na energetske objekte u Zaporožju, Vinici, Sumi i Žitomiru.

Zelenski je rekao da vazdušni napadi ne prestaju širom Ukrajine. Nakon eksplozija u nekim područjima nije bilo struj i vode.

- Sve se ovo dešava u okviru specijalne vojne operacije, a što se tiče ovih udara, onda, naravno, treba da sačekamo komentare Ministarstva odbrane i da uputimo pitanja konkretno Ministarstvu odbrane - rekao je Dmitrij Peskov novinarima, prenosi Telegraf.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading