TRAGEDIJA! Poginuo strelac drugog najbržeg gola u istoriji fudbala! Imao samo 30 godina, na listi bio ispred Srbina!

Autor:

Sport

10.10.2022

09:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Užasne vesti!

TRAGEDIJA! Poginuo strelac drugog najbržeg gola u istoriji fudbala! Imao samo 30 godina, na listi bio ispred Srbina!

Foto: printscreen/youtube.com

Velika tragedija pogodila je Škotsku.

Strelac drugog najbržeg gola u istoriji fudbala, Gevin Stouks, poginuo je u saobraćajnoj nesreći. Ovaj 30-godišnjak, koji se u istoriju upisao kada je u dresu Merihila mrežu Klajdbenka zatresao posle 2,1 sekunde, život je izgubio u naselju Patrik, delu Glazgova sinoć oko 01:30.

On je vozio kola u kojima se nalazio sam, sleteo je sa puta i nastradao na licu mesta. Za sobom je ostavio sina Fredija, kog je dobio sa nevečnanom suprugom Lorin.

 

 

Pored Merihila, Gevin Stouks je u karijeri nastupao i za Dandi junajted, Aloi, Kilbirniju i Irvajnu, igrao je na poziciji defanzivnog veznog, a 2020. godine završio je igračku karijeru. Gevin je bio primeran sportista, dobar muž i otac, a porodica i prijatelji imali su samo reči hvale za njega. Hitna pomoć i policija koji su bili na licu mesta, mogli su samo da konstatuju smrt i zabeleže tragediju.

Gol kojim je ušao u istoriju postigao je sa centra, a možete ga videti na 2.17 od sledećeg snimka.

Zanimljivo je da je iza Gevina Souksa na ovoj listi jedan Srbin, Vuk Bakić, kome su 2,2 sekunde bile dovoljne da pogodi mrežu rivala još dok je igrao u mlađim kategorijama GSP Poleta. Bakić je gol postigao na terenu podno Kule Nebojša na Dorćolu.

Prvi na ovoj listi trenutno je Navaf Al Abed koji je za tačno dve sekunde uspeo da prevari protivničkog golmana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading