VIŠESAVA SLAVILA U GOSTIMA: Pogodak sa kreča u 35. minutu rešio pitanje pobednika!

Autor:

Sport

24.10.2022

16:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U 10. kolu Zlatiborske okružne lige ekipa Višesave gostovala je u Sjenici timu Sloge. Gosti su slavili minimalnim rezultatom i osigurali sva tri boda za Bajinu Baštu.

VIŠESAVA SLAVILA U GOSTIMA: Pogodak sa kreča u 35. minutu rešio pitanje pobednika!

Foto: FK Višesava Bajina Bašta

Domaćin susreta imao je čemu da se nada u ovome meču. Igrači Sloge su do susreta sa Višesavom vezali četiri pobede u nizu. Gosti na poslednjih pet mečeva imaju tri pobede i dva poraza.

Od samog starta igralo se otvoreno na obe strane. Igrači na terenu se nisu štedeli, za svaku loptu se išlo do kraja. Sve do 35. minuta nije bilo preteranog uzbuđenja u šesnaestercima ekipa.

Republika
 

 

U pomenutom minutu gosti dobijaju kazneni udarac sa 11 metara. Posle solo prodora Igora Ivanovića i nesmotrenog poteza domaćeg igrača sudija opravdano pokazuje na belu tačku. Odgovornost je preuzeo isti igrač, ali je golman Kalender uspeo da sačuva svoju mrežu. Ipak Danilo Božović pokazuje da je jedan od igrača Sloge prerano ušao u kazneni prostor i da će udarac biti ponovljen. Gosti menjaju izvođača, loptu namešta Đorđe Tošić i pogađa za prednost Višesave od 1:0.

Do kraja poluvremena vredno pomena je i prvi žuti karton na meču. Dobio ga je Muhović Emil zbog nesportskog ponašanja.

U drugom poluvremenu igralo se na obe strane, domaći su pokušavali da izjednače što pre, pa i da napadnu sva tri boda, ali su gosti bili odlični u poslednjoj liniji. Imao je i sastav iz Bajine Bašte svoje prilike da reši meč sa još jednim golom, ali je golman Sloge bio na visini zadatka.

Na kraju meč se završava rezultatom koji je postavljen u 35. minutu sa bele tačke. Gosti su sa nova tri boda zadržali treću poziciju na tabeli, dok je Sloga pala na osmu poziciju.

Posle meča izjavu je dao sportski direktor gostiju Nemanja Petrović:

-Izuzetno važna tri boda i pobeda protiv ekipe Sjenice gde tradicionalno nismo imali dobre rezultate na njihovom terenu. Taktički smo vrlo dobro odradili utakmicu i ispoštovali dogovor iz svlačionice. Pohvalio bih sve momke za uložen trud i borbu na terenu. Bili smo tim. Takođe želeo bih da se zahvalim i ekipi Sloge na dobrom gostoprimstvu, fer i korektnoj igri i poželeo bi im sve najbolje u nastavku prvenstva. Mi se od danas okrećemo već novom protivniku i sledećem izazovu za predstojeći vikend. U goste nam dolazi ne tako loša, ali svakako neugodna ekipa Omladinca iz Zdravčića.

 Sloga - Višesava 0:1 (0:1)

Sloga: Kalender, Mašović, A. Muhović, E. Muhović (od 60' Z. Hodžić), K. Hodžić, Bronja, Tarić (od 87' Malićević), Vatić, Ćosović, Mašović, Dacić (od 60' Šaljić).

Višesava: Aćimović, Jovanović, Andrić, Vuković, Petković, Mitrović, Janković, Tošić, Simić (od 77' Jugović), Ivanović, Petrović.

 

 

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading