TERZIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU: Poznato da li se Milan Pavkov vraća na "Marakanu"!

Autor:

Sport

15.11.2022

13:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdan Terzić je rešio sve sumnje koje su se ticale Milana Pavkova.

TERZIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU: Poznato da li se Milan Pavkov vraća na "Marakanu"!

Foto: Republika.rs

Zvezdan Terzić

Zvezdan Terzić, generalni direktor Crvene zvezde, održao je danas konferenciju za medije, na kojoj je pričao o različitim temama, od učešća u Evropi, igara u Superligi Srbije, pa sve do transfera u zimskom prelaznom roku.

Jedna od deficitarnijih pozicija u klubu je svakako pozicija napadača, a po svemu sudeći, tu će se dogoditi neke promene. Ono što je gotovo sigurno je da će Kalifa Kulibali napustiti Beograd na zimu.

- Kulibari se nije snašao, on je krivac. Došao je nespreman. Nije prihvaćen od struke, navijača i medija. Ima ozbiljan CV, kvalitetan igrač, ali se nije snašao - izjavio je Zvezdan Terzić.

Foto: Starsport

Milan Pavkov je godinama bio ljubimac "Delija"

Na pitanje da li će možda Milan Pavkov pojačati crveno-bele na zimu, Terzić je odgovorio negativno.

- Zvezda odmah traži dobre igre. Videćemo šta će biti. Nije realno da Pavkov dođe, nije u planu - izjavio je generalni direktor Crvene zvezde.

Što se tiče ostalih dolazaka i odlazaka, Terzić je izjavio da Dragović neće sigurno napustiti Beograd, a da jedino u slučaju finansijski dobre ponude, klub mogu da napuste Strahinja Eraković i Stefan Mitrović.

Crvena zvezda je prvu polusezonu okončala na prvom mestu Superlige Srbije, pošto ima čak deset bodova više od Partizana. Ipak, nije bila toliko uspešna u Evropi, pošto je takmičenje završila već u grupnoj fazi Lige Evrope, sa šest osvojenih bodova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading