FOTO UBOD: Zvezda uveličala proslavu Rađevca - treće poluvreme! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

18.11.2022

16:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Krupnju je održan pravi fudbalski spektakl.

FOTO UBOD: Zvezda uveličala proslavu Rađevca - treće poluvreme! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Crvena zvezda

Fudbalski klub Crvena zvezda uveličala j proslavu stogosišnjice postojanja fudbalskog kolektiva iz Krupnja.

 

Na stadionu "Mirko Vasilejvić" u Krupnju aktuelni srpski šampion je slavio rezultatom 2:0, a u strelce su se upisali Nenad Krstičić i El Fardu Ben.

Nakon susreta usledilo je slavlje povodom velikog jubileja koji obeležava klub iz Krupnja, vek postojanja. Svečanom večerom proslavljena je ova značajna brojka, a čelnici oba kluba su razmenili i darove u znak lepe saradnje i stogodišnjice postojanja Fudblaski klub Rađevac. Takođe treba napomenuti da su proslavi prisustvovali čelnici kako Crvene zvezde, tako i srpskoligaša iz Rađevca.

 

Treba napomenuti da će klub iz Krupnja do kraja takmičarske sezone za 2022. godinu odigrati još jedan prvenstveni meč. U pitanju je duel sa FAP-om iz Priboja koji je na programu u nedelju 20. novembra sa početkom od 13 časova.

Rađevac trenutno zauzima sedmu poziciju srpskoligaškog Zapada sa 19 osvojenih bodova i sigurno se svi u Krupnju nadaju da prvi deo sezone mogu okončati trijumfom nad ekipom koja se sasvim zasluženo nalazi u gornjem domu i koja bi možda na proleće naredne godine mogla da pomrsi račune favoritima iz Smedereva i Čačka.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading