OPREZ PRED BRAZIL: Srpski reprezentativci znaju šta ih čeka na startu Mundijala!

Autor:

Sport

19.11.2022

14:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trezveno i bez straha, to je recept za uspeh.

OPREZ PRED BRAZIL: Srpski reprezentativci znaju šta ih čeka na startu Mundijala!

Foto: Starsport

Fudbalska reprezentacija Srbije

Defantzivac reprezentacije Srbije Strahinja Pavlović navodi da je pobeda nad Bahreinom 5:1 prava priprema pred start Svetskog prvenstva u Kataru.

- Lepa atmosfera, dobra utakmica. Protivnik je bio motivisan, pružio jak otpor. U drugom poluvremenu su pali, pa smo na kraju lako dobili. Lepa priprema pred prvu utakmicu protiv Brazila – osetili smo malo vreme, temperaturu. Spremni smo za početak Svetskog prvenstva. Brazil može da napravi tri tima, videćemo kojih jedanaest će izvesti - rekao je Pavlović.

 
Republika

Foto: Starsport

Fudbalska reprezentacija Srbije

Sergej Milinković Savić je nedavno postao otac, na šta se posebno osvrnuo:

- Žao mi je što nisam kod kuće, ali došao sam na Svetsko prvenstvo, tako da to nije problem. Odigrali smo dobar meč i napravili smo dobru uvertiru za ono što nas čeka. Rekao je i selektor da uradimo jedan dobar trening, da se istrčimo, pa da se spremamo za Brazil. Teško nam je bilo vreme kada smo tek došli, ali imamo još četiri dana, mislim da će svi da se naviknu i da će biti spremni kada krenu utakmice. Ne znam ko će igrati za Brazil, oni imaju sastav da mogu da naprave tri prve postave. Ko god bude igrao, pokazaće zašto je tamo, ali spremićemo i mi odgovore - istakao je SMS.

Utakmica sa Brazilom na programu je 24. novembra, a potom slede dueli sa Kamerunom četiri dana kasnije i sa Švajcarskom 2. decembra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading